Истраживање открива: Када је секс заиста најбољи?

Б92
Истраживање открива: Када је секс заиста најбољи?

Сви вјероватно мислите да жене у двадесетим имају најбољи секс, али ново истраживање је показало да је то далеко од истине.

Наиме, женама секс постаје бољи што су старије, пише DailyMail.

Судећи по новој студији коју је провела апликација Natural Cycles, жене имају најбољи секс са 36 година и више. Истраживање је спроведено на узорку од 2.600 жена које су питане о њиховим оргазмима, осјећају привлачности и колико уживају у сексу. Одговори су затим анализирани у три групе: млада (до 23 године), средња (23-35 година) и старија (36+).

Старија група најбоље се осјећа у својој кожи, па је њих осам од десет рекло да се осјећају секси. С друге стране, само четири од десет жена из средње групе рекло је да се осјећа привлачним, а седам од десет жена млађих од 23 године рекле су да су задовољне својим изгледом.

Старија група „побједила“ је и по броју и квалитету оргазама – чак шест од десет жена рекле су да имају више и боље оргазме за разлику од само пет од десет жена у млађој и у средњој групи.

Жене са 36 и више година имају бољи секс, па је 86% њих изјавило да су имале одличан секс у посљедње четири недјеље. Исто је рекло 76% жена у средњој групи и само 56% њих из најмлађе групе.

"Резултати анкете послали су позитивну поруку женама која говори да – што си старији и што боље познајеш своје тијело, можеш више да уживаш у сексу и осјећаш се самопоуздано", рекла је портпаролка апликације Аманда Бони.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана