Исповјест једне нимфоманке - спавала сам са 300 људи

Index.hr
Исповјест једне нимфоманке - спавала сам са 300 људи

Неса Џеј 24-годишњакиња је из британског Норфолка која тврди да је овисница о сексу.

Испричала је да је досада спавала с више од 300 различитих људи и да сваки дан проводи минимално пет сати у сексу или самозадовољавању.

Али, Неса тврди да јој зависност о сексу уништава живот и да је кренула на терапију како би покушала да ублажи свој сексуални апетит. "Озноје ми се дланови, љута сам и морам себи некако да помогнем ако дневно не искусим барем пет оргазама. Током година успjела сам да се помало припитомим, али на свом врхунцу, кад сам имала 19 година, имала сам секс с ким год сам могла", објаснила је.

Испричала је и да има секс пет пута на дан, а зависност јој се јавила одмах након губљења невиности са 16 година. За живот зарађује рецензирањем играчака за секс, али осим тога има и неколико редовних партнера који јој "утољују жељу".

За Сун је испричала: "Ако немам секс, онда о њему пишем, читам или чак образујем пријатеље који у спаваћој соби нису тако самоувjерени као ја". Признала је и да има секс са оба пола и да ужива у "акцији у троје". Описујући како странцима приступа с позивом за секс, казала је: "Флертујем очима с људима који ми се свиде на јавним мjестима. Прво мало с њима попричам да будем сигурна да нису опасни или чудни, али једном кад се увjерим да су ок, одемо кући заједно".

Тврди да за њу обична веза није могућа јер се један партнер не може носити с њеним либидом, а оно што практикује назива "мрежом сексуалних партнера". Осим тога, њено понашање удаљило ју је од свих пријатељица, које се боје да ће у неком тренутку "напасти њихове одабранике".

Нес поручује да би вољела да подигне свијест о нимфоманији и да се нада да би друштво једног дана нимфомане могло да прихвати као "нормалне људе": "Надам се да ће људи који мисле да је нимфоманија болест видјети мене и видети да сам ја потпуно здрава. Не могу да промјеним то што сам и шта сам, али то ни не желим".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана