Исповијест 63-годишње свингерке: Спавала сам са 3 000 мушкараца

Агенције
Исповијест 63-годишње свингерке: Спавала сам са 3 000 мушкараца

До своје 28. године, Мери Калвер имала је сексуалне односе само са својим супругом Беријем, све док једног дана код куће угледала свингерски магазин, након чега ништа више није било исто...

Мери Калвер, која тврди да је спавала са три хиљаде мушкараца, открила је да се њен живот промјенио из корена када је њен супруг једног дана донио кући магазин са непристојним садржајем који је позајмио од колеге с посла.

"Бери и ја упознали смо се кад ми је било 15, а вјенчали кад сам напунила 19 година. До 28. године био је једини мушкарац с којим сам спавала, и имали смо одличан сексуални живот. Све док једног дана није донио кући магазин са свингерским садржајем", каже Мери.

"Нашалио се да би и ми требало то да испробамо, а ја сам му рекла да се не глупира, и он то више није помињао. Међутим, повремено бих бацила поглед на магазин и замишљала колико би то могло да буде забавно. На крају сам рекла да бисмо ипак могли да пробамо. Гледао ме је као дијете које је управо добило божићни поклон", објашњава ова шездесеттрогодишња дама, и додаје да њих двоје никад нису стављали секс на пиједестал, већ га посматрали онаквог какав јесте – одвојено од љубави.

"Једне ноћи спавала сам са 14 мушкараца и тада сам помислила са би било добро да почнем да биљежим са колико сам сексуалних партнера била", наставља Мери. "Истина је да нисам сигурна. Према мојим скромним процјенама, то је око 100 мушкараца годишње, током 30 година. И данас сматрам да није природно држати се само једног партнера за 60 година. У животу би требало експериментисати и искусити разне ствари, и управо то је оно што ми чинимо".

Пар је напослијетку отворио сопствени клуб за свингере у Шефилду, а Мери признаје да нису сва искуства иста - од фантастичних, до оних мање пријатних, а понекад и разочаравајућих.

"У својим четрдесетим спавала сам и са једним 18-годишњаком, чисто да видим како то изгледа. Брзо се завршило", закључила је Мери.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана