Име открива какав је у сексу

vesti-online
Име открива какав је у сексу

Само треба да саберете “два и два” и сазнаћете каквог партнера имате поред себе. Зато, узмите папит и оловку и баците се на рачуницу…

Углавно, сваком самогласнику у имену партнера (дакле словима А, Е, И, О, У) додјелите одређен број и саберите. Тако ћете, наводно, већ приликом упознавања моћи да откријете са каквим партнером имате посла. Најприје запишите све вокале у имену вашег партнера. Затим сваком вокалу додјелите одређен број и саберите их. Уколико добијете двоцифрени број, саберите његове цифре, тако да добијете једноцифрени.  

А-1

Е-5

И-9

О-6

У-3

 

РЕЗУЛТАТИ:

1

Он је прилично спретан у кревету – али само када је расположен и када заиста жели секс. Нажалост, то није баш често случај. “Уморан сам!”, “Имао сам напоран дан на послу!”, “Не могу сада ништа да радим!” јесу реченице које ће често изговорити.

Око њега ћете заиста морати да се потрудите, све док коначно не пристане на секс. А када се то напокон догоди, биће изузетно њежан и страствен љубавник.

 2

За овог мушкарца никако не бисмо смели да тврдимо да је савршен љубавник. Наиме, он му “није ни до малог прста”. Овај мушкарац је досадан, он је само бледа сенка љубавника каквог би свака жена волела да има поред себе. Он воли да се хвали својим “подухватима” иако су то све само обичне лажи. Ако би се више посветио себи, можда би тада сазнао шта је страст и жеља.

 3

Овај мушкарац обожава секс, и то онај жесток. Али, при том обраћа пажњу и на жеље своје партнерке. Побринуће се за романтичну атмосферу и посветиће довољно времена жени са којом је. Ипак, овакво његово понашање не дјелује нимало спонтано. Послије неколико недјеља проведених са њим имаћете осјећај да је све унапред испланирао и – убрзо ће вам досадити све то.  

4

Са овим мушкарцем можете да доживите предиван секс – али само уколико имате иста интересовања и жеље као и он. Он га се никада не одриче, чак ће се претварати да му нешто прија иако није тако. То ипак не значи да воли СМ игре, већ да му можда више прија масажа или одређене позе. А ако се то вама не допада – надрљали сте.

5

Овдје је ријеч о једном изузетно шармантном мушкарцу. Он зна ваше тајне жеље и умије да вас доведе до лудила само једним додиром. Понекад је и поглед довољан да би вас усрећио. Ипак, никако не смијете да га питате гдје и када је научио те “цаке” – то може да га повреди.

6

Иза овог броја крије се слиједећа порука: он воли секс, али у себи носи и нешто “животињско”. Број 6 је ђавољи број. Када се опусти, нећете моћи да га обуздате. Можда вам се управо то допада? Одлично! Уколико желите да доживите невјероватну срећу, осетите интензивна осјећања и страст, сигурно се од овог мушкарца нећете одвајати.

7

Ниједан мушкарац неће показати више саосјећања од овога. Он умије да саслуша свог саговорника, веома је пажљив и врло њежан љубавник. Воли да слуша лагану и романтичну музику и да ужива у “свим чулима”. Да ли је то заиста мушкарац? Да! Уколико вам се управо то допада, препустите му се и заборавите на све око себе.  

8

Осам је број бесконачности, а ви сте “упецали” мушкарца који не зна када је доста. Он увијек жели секс, и то интензиван. Заиста ће вам бити дивно ако сте и ви такви. У супротном ћете морати да га обуздате и да задовољите његова чула на неки други начин. Зашто да не?! Све то само ће пробудити његову страственост. Сан многих жена управо је да буду са оваквим мушкарцем.

 9

Број девет симболизује разузданост и “дивљину”. А када овај мушкарац демонстрира своју страст, имаћете осјећај да сте доспјели у сасвим други свијет. Њему је секс у крви, а умјетност завођења његово друго име. Једини проблем је тај што му ништа друго није на памети.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана