И мушкарци глуме оргазам?

Aгенције
И мушкарци глуме оргазам?

Трећина мушкараца у оквиру једног истраживања признала је да повремено глуми оргазам. Јачи пол то чини због љубави и наклоности према партнерки и због несигурности што се тиче секса, преносе агенције.

Одавно је познато да жене понекад за вријеме секса, из различитих разлога, одглуме оргазам, но резултати истраживања доктора Абрахама Моргенталера су показали да се и изненађујући број мушкараца претвара да је достигао врхунац.

У новој књизи овај професор урологије наводи приче бројних мушкараца који су глумили оргазам, а највећи шок свакако су били разлози због којих су то чинили.

- Када сам почео да радим, прије 25 година, највеће изненађење било ми је сазнање да се мушкарци када су у озбиљној и преданој вези брину о партнеркама више него о себи. За сваког мушкарца који се не понаша добро могу вам навести барем 10 примјера оних који се труде најбоље што могу. Иако то изгледа потпуно невјероватно, а да не спомињемо и физички немогуће, али заиста је могуће да мушкарац одглуми оргазам, иако је начин на који се то чини још обавијен велом тајне - објаснио је доктор Моргенталер.

Током недавно спроведене студије универзитета у Кансасу чак 70 одсто жена и 30 одсто мушкараца признало је како глуме оргазме.

У тој студији оба пола су за претварање током секса навела исти разлог – због надолазећег оргазма партнера осјећали су притисак да и они доживе сексуални врхунац.

Моргенталер наводи промјене у улогама полова као још један разлог због којег мушкарци глуме оргазам, јер нису више тако сигурни у своју мушкост.

Доктор Моргенталер објашњава да се мушкарац добро осјећа у својој кожи не зато што му секс пружа велико задовољство, него зато што може задовољити партнерку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана