И љубав има рок трајања?

Aгенције
И љубав има рок трајања?

Послије три и по године почињемо особу са којом смо у вези да узимамо здраво за готово, многе ствари одједном се "подразумевају", "волим те" све рјеђе и чујемо и изговарамо, а сан постаје пречи од секса, преносе агенције.

Фаза "меденог мјесеца" има рок трајања.

Кад заљубљеност почне да блиједи, партнери све чешће у кревет одлазе у различито вријеме, а вечери кад сте се мазили пред телевизором одлазе у историју - замјењује их помно праћење омиљене серије.

Свега неколико година послије почетка заједничког живота или вјенчања престајемо да се трудимо.

Жене се "зарозају", мушкарци престају да воде рачуна о себи, а и једни и други заборављају да су за добру, срећну везу потребни и труд и пажња и секс, и "волим те" и "дођи у кревет", и пољубац прије посла и за лаку ноћ...

Опасно је ако склизнете у тај модел понашања, а то и не региструјете.

Aли, ако примјетите да вам се то дешава и да ваша веза запада у колотечину, још није све изгубљено.

Љубав јесте најважнија, али се не подразумијева.

Потрудите се, немојте чекати да ваш партнер учини први корак.

Изненадите особу коју волите организујте одлазак на викенд негдје гдје ћете моћи да уживате једно у другом, или "украдите" вече само за вас двоје, без телефона и компјутера...

Дотјерајте се без разлога, мало шминке и секси хаљина умјесто тренерке у којој се иначе развлачите по кући, фризура умјесто косе немарно скупљене у реп, могу да учине чуда.

И, прије него што презриво одмахнете главом... Јесте то све банално, али ће вас обоје подсјетити на то колико сте срећни што имате некога кога волите и ко вас воли највише на свијету. Зар то није добар разлог да сутрашњи дан започнете правим, "филмским" пољупцем прије одласка на посао?

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана