Хтjели су да зачине љубавни живот, али су претjерали са зачинима

Агенције
Хтjели су да зачине љубавни живот, али су претjерали са зачинима

Сви ћемо се сложити да су кондоми генерално веома добро средство заштите. Захваљујући њима секс је сигурнији, једноставни су за употребу и у 98 одсто случајева представљају поуздано средство заштите од полно преносивих болести и нежељене трудноће.

Међутим, када су у питању кондоми са укусима, ствари се одвијају нешто другачије. Стандардни укуси, као што су банана и јагода, су уреду за орални секс, али ствари постају мало чудне када се дође до неких мало "екстремнијих" укуса.


Индијски произвођач кондома Manforce,, од раније, у понуди има презервативе са укусом сланине и вискија, али су својим посљедњим производом превазишли сва очекивања.

Посљедњи укус у њиховој понуди је ачари. То је зачињени кисло - љути сос (за који се, између осталог користе, чили папричице, сијеме слачице и бројни ароматични зачини), који се у традиционалним кухињама азијских земаља служи уз различите оброке.

То баш и није начин на који многи замишљају да би могли за "зачине" свој љубавни живот, па се поставља питање зашто би неко овај кондом уопште користо било за орални било за пенетративни секс. И шта би се уопште додило у случају његовог коришћења...

Одговор на то питање покушали су да дају корисници друштвених мрежа бројним шаљивим коментарима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана