Храна коју треба избегавати пре секса

Aгенције
Храна коју треба избегавати пре секса

Да ли сте знали да постоји храна коју треба избјегавати прије односа? Обратите пажњу на слиједеће намирнице које је боље да избјегнете прије секса како бисте спречили евентуалне незгоде.

1. Црвено месо

Изненађујуће је да црвено месо треба избјегавати, прије свега јер већина вечера на које одете садржи месо на менију. Разлог због кога га треба избјегавати је тај што може тешко да вам падне па да се осјећате споро и поспано касније, што није нимало секси када сте на састанку. Потрудите се да вечера на коју одете са партнером буде што лаганија.

2. Качкаваљ

Качкаваљ је још једна наизглед безазлена намирница коју треба избјећи прије секса. Иако је веома укусан и даје бољи укус храни, може бити непријатног мириса, који се задржава дуго након што га поједемо.

3. Пасуљ

Не зову га за џабе музикалном храном и није изненађујуће зашто га треба избјегавати прије секса. Он је одличан за ваше здравље и снабдијева вас влакнима и протеинима, међутим, он такође садржи и врсту шећера која није лака за варење, што изазива гасове.

4. Броколи

Он је одлична храна за здраву дијету, али не тако добра уколико желите да будете интимни са партнером. Заправо, броколи, прокељ и карфиол треба избјегавати прије било ког састанка јер као и пасуљ садрже шећер који се тешко вари.

5. Вјештачки заслађивачи

Они су одлични када покушавамо да смањимо унос слаткиша и слатких пића, али могу имати не тако секси ефекте. Вјештачке заслађиваче или храну са манитолом, сорбитолом или ксилитолом треба избегавати прије секса јер могу изазвати надимање и гасове.

6. Лук

Већина јела је бољег укуса када има лук у себи, међутим он изазива непријатан задах и надимање па га зато треба избјегавати.

7. Жвака

Иако жвака заправо није храна, док је жваћете узимате доста ваздуха који доводи до надимања и непријатних гасова. Такође, уколико жваћете жваку без шећера, она вјероватно садржи вјештачки заслађивач, а већ смо поменули да их треба избјегавати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана