Хорoскоп за 6. август

Г.С.
Хорoскоп за 6. август

Сваког дана требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате. Погледајте шта вас очекује данас.

Ован

Комуникација и договори  са пословним сарадницима биће отежани, што може изазвати неспоразуме које је потребно избјећи без веће хистерије. Уколико је било љубавних дилема у вези са конкретизовањем неких акција у претходном периоду, данас би требало да је ситуација прилично јасна. Када је ријеч о здрављу, припазите на уринарни тракт.

Бик

Много грешака могло би да се очекује и на вашој и на страни неког од сарадника, зато контролишите све што радите, а посебно папирологију. Слободни Бикови, у оквиру  својих жеља и могућности сами одредите на коју страну ћете се окренути и коме ћете посветити пажњу, прилика око вас има. Јачајте имунитет.

Близанци

Мораћете да направите компромисе на пословном плану и да пристанете на услове који нису баш оно што сте жељели. Обратите пажњу на потенцијалне љубавне сигнале који вам могу пристизати из пословног окружења, од некога са ким дуго и лијепо  сарађујете. Чувајте се јаче прехладе.

Рак

Може доћи до сукоба мишљења са неким од надређених у вези са информацијама које вам буду пристигле. Постоји потреба за отворенијим и конструктивнијим разговором с циљем побољшања љубавних односа. Будите ви покретач позитивних промјена. Могући проблеми са кичмом, зглобовима.

Лав

Провјеравајте себе и оно што радите више пута, посебно будите опрезни када су уговори у питању, могуће су озбиљније грешке. Слободни Лавови би требало да се мало више опусте и не повлаче у себе, јер промјенљивим расположењем тјерате све од себе. Промјенљиво расположење, могућа главобоља.

Дјевица

Дјевице, будите обазриве у сфери финансијских трансакција, ту би могло да буде изненађења, грешака, пропуста. Уз мало више ангажовања, а мање анализирања могли бисте и да заблистате у некој од конкретних љубавних акција. Осјетљивост зглобова и ситних костију на рукама и ногама.

Вага

Врло битно је да позавршавате започете обавезе прије него што прихватите нове, јер би вас могле касније успорити и скупо коштати. Већина слободних представника може очекивати више интересантних сусрета, а посебно би се могао издвојити контакт са бившом љубави. Здравље је врло добро.

Шкорпија

Изненадни притисци могу вас оптеретити и пореметити вам комуникацију са сарадницима. У питању су ситнице, али вас и те како могу избацити из такта. Приуштите себи више  излазака, дружења са пријатељима јер можете упознати особу која вам поприлично одговара и са којом бисте могли бити на истим таласним дужинама. Могућа осјетљивост зглобова.

Стријелац

У комуникацији можете очекивати повремена убрзавања и тренутке када ћете бити нервозни и напети. Уколико сте задовољни актуелним љубавним стањем, уживајте, у супротном можете очекивати више напетих тренутака па се потрудите да ви не будете њихов иницијатор. Могућа главобоља.

Јарац

Још један напоран радни дан је пред Јарчевима, што ће захтијевати много опреза и флексибилности у комуникацији са сарадницима. Битно је да никога не нападате први. Треба да пронађете времена и за лијепе животне моменте и тренутке уживања, а ви то можете. Ослобађајте се стреса кроз физичку активност.

Водолија

И данас бисте се могли наћи у стисци са временом, што због повећаног обима посла, што због финансијских посљедица. Фокусирајте се максимално и све контролишите више пута ако је потребно. Нема у најави спектакуларних дешавања што се љубавне сфере тиче. Битно је да у овом тренутку не потежете неважне теме из прошлости. Могућа исцрпљеност.

Рибе

Пажљиво провјерите документацију, дозволе, обавезе које сте већ завршили, јер су могући озбиљнији пропусти и грешке. Добар период за  дружење, за изласке, провод и уживање. Опустите се и не мозгајте превише.

Хронични умор, спавајте довољно.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана