Гестови мушкараца које не смијете да игноришете

zena.blic.rр
Гестови мушкараца које не смијете да игноришете

Без обзира да ли да ли сте мање ли више толерантна особа, са великим или уобичајеним захтјевима у вези, постоје поступци партнера које не би требало да игноришете.

ЖЕЛИ СЕКС НА ПРВОМ САСТАНКУ
Мушкарци стално размишљају о сексу, понекад на глас изговорене сексуалне намјере, могу вам олакшати да сазнате њихове жеље. Међутим, уколико питање о сексу претходи питању о вашем имену, то је знак да га занимате само на сексуалном, не и на дубљем нивоу. 

НЕ ЧИНИ ДА СЕ ОСЈЕЋАТЕ ПОСЕБНО
Ваш партнер би требало да вас воли, да се поред њега осјећате најљепшом, најпаметнијом, најдивнијом женом на свијету. Уколико није тако, размислите о томе како се осјећате у његовом друштву. 

ЗОВЕ ВАС САМО У КАСНЕ САТЕ

Ако је мушкарац заиста заинтересован за вас, неће вас звати само да се придружите његовом мушком друштву у бару или послије поноћи како би провјерио да ли сте слободни. 

ОДРЖАВА БЛИСКЕ ОДНОСЕ СА ДРУГИМ ЖЕНАМА

Иако је неразумно очекивати да ваш партнер никада не добије нову колегиницу на послу, учитељицу јоге или да никада не стекне женског пријатеља, стално дружење са женским особама пут је до емотивне преваре. Податак да ли је дошло или не и до физичке преваре, не умањује значај емотивног зближавања, које временом може прерасти у нешто више од учесталих разговора. 

САКРИВА ТЕЛЕФОНСКЕ ПОЗИВЕ И ПОРУКЕ

Ако он често приме позиве усред ноћи или прелази у другу собу како би се јавио, вјероватно жели да сакрије индентитет особе са којом комуницира. Његови оправдања попут: „то је само стари пријатељ са Факултета" или „ причао сам са колегом са посла", не би требало да вас убиједе. Често је број скривених бројева, сразмеран броју жена са којима спава. Оно што говори вама када га зову анонимне особе, говори и другим женама, када телефоном разговара са вама.

НЕ ПРИСТАЈЕ НА ФЕР СВАЂЕ
Партнер који у току свађе, док размијењује своје аргументе, превише насилан, показује особине лоше комуникативности. Никада немојте дозволити мушкарцу да вас вријеђа и назива погрдним именима.

ЛИЈЕН У КРЕВЕТУ
Мушкарци воле када је током секса партнерка доминатна и када се налази горе, јер им то пружа додатно уживање. Али ако он често или једино захтјева секс у такој позицијии, значи да је лијен у кревету. Неактиваност у сексу је особина која повлачи лијост и на осталим пољима, па ће ваш партнер од вас очекивати да многе друге ствари радите умјесто њега.

НИЈЕ САМОСТАЛАН

Веза двоје људи претопставља да они иамју независне животе. Мушкарац не би требало да очекује да партнерка проводисваку секунду у његовом друштву. Уколико је ваш партнер сувише везан за вас, запитајте се да ли је то због велике љубави или зато што му је свакодневно потребна нечија помоћ.

НИЈЕ УЗ ВАС КАДА ВАМ ЈЕ НАЈПОТРЕБНИЈЕ
Успоне и падове у животу, уколико имате партенра поред себе, не би требало да проживљавате саме. Рођење дјетета, смрт родитеља и  друге стресне ситуације сувише су стресне да бисте са њима саучавле саме. Изостанак партнера у тешким тренуцима нема оправдања.

СВЕ ГОВОРИ СВОЈОЈ МАЈЦИ

Мушкарци понекад и најинтимније детаље из своје везе говоре својим мајкама, а оне се са друге стране, не устручавају да изнесу своје мишлејње. Партнер неће често бити нимало стидљив да вам саопшти да жели одређене ставри јер њих подржава његова мама.

НЕ ГОВОРИ СВОЈЕ ЖЕЉЕ И ПЛАНОВЕ
Припадници јачег пола теже од жена говоре о својим осјећањима и  намјерама. Али уколико прећуткује и нема жеље да са вама подијели приче из дјетињства и  пословне планове, у вашој вези нешто није у реду. 

ОЗБИЉНЕ ОДЛУКЕ САОПШТАВА ЕЛЕКТРОНСКИМ ПУТЕМ
Озбиљне одлуке саопштава вам само електронским путем- многима је лакше да ствари о којим не желе да говоре лицем у лице саопште поруком, мејлом, или преко Фејсбука, Међутим, ако ваш партнер то континуирано ради, знак је да избјегава директну расправу са вама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана