Гдје живе најпромискуитетнији мушкарци?

Б92
Гдје живе најпромискуитетнији мушкарци?

Шведска има највећи број бисексуалки, а прваци у издржљивости у кревету су Бразилци, најбоље “тајне заната” знају у Шпанији, а на основу различитих истраживања, откријте како како изгледа атлас секса.

Као што свака земља има своју културолошке специфичности и карактеристичну традицију, тако и у сексуалном животу њених становника постоје навике које њиховом поднебљу дају препознатљив потпис.

Аустрија

У Аустрији живе најпромискуитетнији мушкарци − имају просјечно 29 сексуалних партнера у животу.

Нови Зеланд

Са 20 сексуалних партнера које промјене током свог животног вијека, Новозеланђанке су најпромискуитетније жене на свијету.

Њемачка

Жене су им замјериле да не миришу, већ често умеју и да шире непријатан мирис, и зато су мушкарци овог поднебља понели титулу најгорих љубавника.

Шпанија

Истраживања су потврдила оно о чему се до сада само шушкало - у домовини фламенка живе најватренији љубавници.

Тајланд

Тајланђани најкраће воде љубав. Просјек сексуалног односа је свега десетак минута.

Грчка

Иако је изнедрила неке од најученијих и најпаметнијих људи свих времена, према истраживању компаније “Durex”, Грчка је и домовина најеротичнијих људи на свијету, којима је секс високо на листи животних приоритета.

Бразил

Секс најдуже траје у Бразилу, просјечно 30 завидних минута.

Индонезија

Седам пута годишње у вријеме празника Пон Индонежани одлазе на неку врсту “ходочашћа” на свијету планину на острву Јава да би водили љубав с другим женама. А ако им пође за руком да с истом незнанком спавају седам пута, онда ће бити благословљени и испуниће им се све жеље.

Француска

Женски магазин “Marie Claire” објавио је податак да је у оргијама учествовало 41 одсто Француза, док их је 27 посто било укључено у размјену партнера. Откривено је и да готово 70 посто сексуално активне популације у овој земљи редовно практикује орални секс.

САД

У долини Сан Фернандо је снимљено скоро 90 одсто свих легално дистрибуираних порно филмова у САД-у. Зато ову долину многи називају “Сан Порнандо”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана