Флерт са колегом? О, не!

index.hr
Флерт са колегом? О, не!

Већина фирми поводом Нове године организује коктеле и прославе за своје запослене, међутим овакве забаве често доносе више проблема него користи.

 Људи су на новогодишњим прославама много опуштенији, што у комуникацији, што у алкохолу, па се дешава да под тим утицајем, колега ког до јуче нисте примећивали одједном постане привлачан.

Како не бисте упали у невоље, прочитајте зашто флерт са колегом није добра идеја:

  • Као прво радите заједно, али нисте једини запослени. Уз вас су ту и друге колеге које једва чекају да чују добар трач. Како бисте избjегли да наредних мjесеци будете главна тема оговарања на паузама, одуприте се пориву и узмите у обзир да је то особа коју ћете сретати сваког радног дана.
  • Данас сви имају камере, а њихова употреба је посебно активна на забавама. Колико год се трудили да се сакријете, неко ће вас сигурно ухватити, а слика ће почети да кружи компанијским мејлом и прijе него што се славље заврши. Сигурно не желите да осванете на паноу у акцији са колегом.
  • Имајте у виду да ће на тој прослави налазити и ваш шеф, а у страсном стиску са колегом, тешко да ћете оставити добар утисак. Надређени, иначе, не гледају благонаклоно на везе унутар фирме, па је боље избjегавати сличне ствари.
  • Уколико нисте пиијани јасно вам је зашто флерт са колегом није добра идеја, али вjероватноћа да останете трезни на новогодишњој прослави равна је нули. Зато, прijе него што изађете из стана, забраните себи било какво зближавање са колегама и избjегните хватање за главу наредно јутро.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана