Ево зашто жене бирају старије мушкарце

zadovoljna.hr
Ево зашто жене бирају старије мушкарце

И док млађи мушкарци имају много позитивних особина као што је енергичности, животни елан, ентузијазам и наравно, чврсто тијело, веза са старијим мушкарцем женама може да буде врло занимљива и што је најважније, снажна и искрена.

Жене које су свој живот одлучиле да проведу с мушкарцем који је 10-15 или више година старији од њих откриле су предности овакве везе...

1. Зато што зна шта жели. А жели њих!

Животно искуство, осим шарма и елоквентности, доноси и љубавну зрелост. Мушкарац који је у љубави и везама проживео много успона и падова врло добро зна шта жели од своје партнерке.

Ако се заљуби, учиниће све како би с том женом провео остатак живота. Када искусан мушкарац одлучи да се веже, знајте да му приоритет неће бити посао, пријатељи и забава, већ управо ви.

2. Зато што их разумије

Животно искуство доноси разумјевање и толеранцију. Мушкарац који је упознао много различитих жена боље разумије њихово размишљање, као и жеље и потребе.

Управо због тога, ако ће их неко разумјети када су нервозне, тужне или када им је једноставно потребно вријеме самоће, онда ће то бити изграђени мушкарац који је 'прошао све'.

3. Зато што с њим могу да се развијају

Када је жена најотворенија, највиједрија и спремна на нове изазове? Када је заљубљена. Ако се питате какве то везе има са старијим мушкарцем, одговор је врло једноставан.

Мушкарац који иза себе има животну причу обогаћену пословним изазовима, путовањима, хобијима и знањем има и богато животно искуство које ће, ако је заљубљен, радо пренијети на своју партнерку, с којом жели да настави истраживање и пружи јој прилику да се првенствено посвети себи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана