Ево зашто већ дуго немате секс

index.hr
Ево зашто већ дуго немате секс

У женском свијету је сасвим нормално да се с времена на вријеме јави недостатак секса, а разлога за тако нешто је неколико.

Многим женама се дешава да западну у период сексуалног поста, који често зна да буде неподношљив. Секс је нормална људска потреба и чим се осјети његов недостатак, примјете се и промјене у понашању.

Уколико сте ухватили себе како се понашате необично и имате чудне реакције, велика је вјероватноћа да сте запали у дубоку сексуалну кризу. Ипак, не треба очајавати, само треба бити свјестан ствари које су то стање изазвале, како бисте их елиминисали и вратили се у нормалан колосек.

Пет је разлога због којих вас заобилазе игрице у кревету:

Тренутно се фокусирате на каријеру

Звучи као отрцана изјава, али сасвим је смислена. Секс вам није на памјети јер размишљате о повишици и напретку. Тачка.

Не волите провод за једну ноћ

Не желите дечка, пријатељи с повластицама вас не занимају, што значи да вам једино остаје секс за једну ноћ. Ако вас ни то не интересује, није ни чудо што имате лош сексуални живот.

Желите секс из љубави

Лако је пронаћи неког за секс, али можда сте ви овог пута одлучили да је вријеме да се заљубите пре него што се упустите у секс са неким. Ако нисте заљубљени, то је сасвим добро оправдање за чињеницу да већ неко вријеме нисте спавали ни с ким.

Не желите нове компликације

Будимо реални, секс, уз добре, носи и неке лоше ствари. Упознавање новог фрајера, прилагођавање једнога другом, паничење када вам менструација касни пар дана… Понекад вам је једноставно лепше да будете опуштени. Енергија коју емитујете је "кривац" за ваше стање!

Чекате некога да вас освоји

Неке жене спавају са типом чим им поклони мало пажње, али не и ви. Ви чекате правог мушкарца, који ће се врашки потрудити прије него што уопште почнете да размишљате о сексу са њим.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана