Eво зашто се згодни мушкарци забављају с непривлачним дјевојкама

Агенције
Eво зашто се згодни мушкарци забављају с непривлачним дјевојкама

Видите их како се шетају, држе за руке, смију и уживају у међусобном погледу, али не можете а да не помислите – зашто је тако лијеп човјек у вези са неатрактивном женом? Која је њена тајна? Како је успјела да заврши са згодним мушкарцем који је обожава?

 

Он изгледа као модел, а она, па само ћемо рећи да није толико привлачна. Заправо, има пар килограма више и мањак стила. Али момак не може да склони поглед са ње.

Иако га друге жене стално примјећују, па чак му се и набацују, за њега не постоји друга и оне су све невидљиве.

Њена тајна заправо није никаква тајна. Није јурила, подмитила, завела или дрогирала, али за њега не постоје друге жене јер искрено вјерује да је пронашао своју сродну душу.

Ево зашто се згодни мушкарци забављају са мање привлачним дјевојкама.

1. Мање привлачма дјевојка се носи као права дама током удварања, у свим ситуацијама. Показала је да поштује себе и постарала се да и он то чини. Мушкарци једноставно обожавају жене које су самоувјерене и јасно им стављају до знања шта су спремне да толеришу, а шта не. Он мора да зна које дугмиће никада не смије да притиска.

2. Показала му је да јој се може вјеровати и да ће чувати његове најинтимније тајне. Од мушкараца се очекује да буду јаки и изађу са свим проблемима на крај, али и они имају своје страхове и слабости.

Ако може да вам вјерује да ћете их чувати, искрено ће вас вољети због тога. Ово повјерење се односи на све сфере везе. Ако може да вам у потпуности вјерује, цијениће вас, вољеће вас и бринуће се о вама.

3. Она је партнер а не терет. Веза представља заједницу двије особе. Те двије особе заједно морају да раде за њену добробит, за добробит целине. Згодни мушкарци се забављају са непривлачним дјевојкама зато што знају да оне могу да изађу на крај са свим проблемима. Зна да је ту дугорочно и да је спремна да помогне када год се за то укаже потреба.

Она нема став да мушкарац мора да се брине о свему, другим ријечима, она није „превише лијепа” да би понекада и сама мало запрљала руке – а то је потребно за јаку везу.

4. Поштује га и никада не покушава да узурпира његову личност. Он јесте „мушкарац” и она жели да се брине о свом мушкарцу.

На самом крају, згодни мушкарци се забављају са неатрактивним дјевојкама из ових, али и многих других разлога јер су оне њима драгоцјеније од свог злата и сребра. Зрео мушкарац зна да се права љепота крије изнутра и да љепота блиједи. Међутим, права љепота, она коју мање атрактивна жена има, траје вјечно, и он жели да остатак живота проведе са њом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана