Ево шта безобразни снови значе

Агенције
Ево шта безобразни снови значе

Да се не лажемо - сви смо барем једном сањали секс са садашњим или бившим партнером, шефом, колегиницом, познатом глумицом, чак и са животињама. Шта то значи?

Ако сте преварили партнера

Један од најчешћих снова о сексу. Не значи да то заиста желите то да урадите, нити да имате лош сексуални живот на јави, већ да нешто желите да сакријете од партнера или да сте га у вези са нечим већ слагали па вас гризе савијест. Такође, превара у сну може значити и да желите да експериментишете у сексу, да желите нешто ново да пробате, али се бојите да ваш садашњи партнер није за то расположен.

Ако је партнер преварио вас

То је често показатељ да нисте сигурни у љубав ососбе са којом сте, да не добијате довољно пажње и љубави. Такоже, можда се бојите да ћете бити остављени. Дакле, тај сан није порука више силе да обратите пажњу на то са киме се ваш партнер виђа, већ да мало претресете обострана осјећања и заједничке планове.

Ако сте имали секс са другом или другарицом

Ни ово није дјело ваше подсвијести и скривених жеља, већ најчешће, кажу стручњаци, значи да се нечему нарочито дивите код особе са којом сте имали секс у сновима, или јој чак можда и завидите. То нису материјалне ствари већ неке особине карактера, образовање, интелектуалне способности. Можда је ваша другарица успијела да остави пушење, а ви нисте? Можда ваш друг може да уради више склекова од вас?

Ако сте имали секс са колегом или колегиницом

Вјеровали или не, овај сан најчешће говори о томе да вас колега или колегиница са којом сте у сну имали секс, баш нервира! С друге стране, може да значи исто што и секс са пријатељима - да се тој основи због нечега дивите. Можда зарађује више? Има лакши пројекат од вашег? Шеф је "готиви"? Размислите...
Мада, поиједни психоаналитичари ипак кажу да се ради о потиснутој привлачности. Размислите и о томе...

Ако сте били геј

Сан о сексу са особом истог пола не значи да сте ви, заправо, латентни хомосексуалац, већ да немате довољо самопоуздања. Особе које су превише самокритичне често имају овакве снове. Ријешење је једноставно - промјените мишљење о себи.

Ако сте сањали секс са глумцем, глумицом, пејвачицом...

Ако сте мислили да овакве снове имају само тинејџери, живјели сте у заблуди. Холивудска љепотица у вашем кревету је, запарво, знак да вам недостаје пажња пријатеља или чланова породице. Дружите се више, излазите, правите породична окупљања. Такође, секс са ВИП фацом може значити и то да сте у финансијском проблему, као и да се "протежете преко губера".

Секс са тоталним незнанцем

Овај сан је препун различитих значења. Ако су осјећања лијепа и пријатна након буђења, ви сазревате као особа, прихватате себе. Међутим, ако се ради о странцу којег се бојите и једва чекате да се све то заврши, вријеме је да се више посветите себи и својим скривеним лицима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана