Ево ко су свjетски прваци у сексу...

Tportal.hr
Ево ко су свjетски прваци у сексу...

Ко је имао највише партнера, ко су највећи прељубници, ко су највећи љубавници, а ко глуми, открива најновије свјетско истраживање о сексу које се спроводи још од 2009. у чак 30 земаља, а у којем је до сада учествовало чак 35.000 испитаника ..

Испитаници у распону од 21 до 55 година старости открили су занимљиве податке.

Фудбалски тимови боре се за најбољи резултат на Свјетском фудбалском првенству, међутим, да ли су нације које побјеђују у најважнијој споредној ствари на свијету успешне и на интимном пољу?

Ко губи, а ко добија у кревету?

Истраживање је открило да је 55 посто свјетске популације имало једног до осам партнера. Занимљиво је да по броју сексуалних партнера у животу предњаче Швајцарци. Наиме, чак 26 посто испитаника изјавило је да је имало 20 и више партнера. Слиједе их Грци с 25 посто док је у Великој Британији једна од пет особа имала више од 20 партнера.

У Јапану је чак 44 посто испитаника имало сексуалне односе с једним до три партнера.

Шампиони у варању су пак Французи. Чак 74 посто испитаника изјавило је да су преварили партнера/ку. Слиједе их земље Јужне Америке - Чиле, Колумбија и Бразил - у којима је 50 посто испитаника признало прељубу.

Али ако вам је партнер/ка из Аустралије или Белгије, имате среће јер они спадају у нације које најмање варају или бар најмање признају прељубу - 77 посто Аустралијанаца и 78 посто Белгијанаца тврди да нису преварили партнера.

Кад је глумљење оргазма у питању, чини се да је резултат подједнак. Глобално гледано, пола свијета глумило је оргазам, бар једном.

Становници Латинске Америке највећи су фејкери. Да је глумило оргазам, признало је 70 посто Колумбијаца, а слиједи их Чиле са 64 посто и Бразил с 56 посто. Португалци и Грци пак најмање глуме.

А у којим земљама се сматрају највећим љубавницима на свијету?

Грци, Италијани и Бразилци у највећем постотку у поређењу са другима сматрају да су најбољи експерти у вођењу љубави. Холанђани су најскромнији и само шест посто њих сматра да су прави експерти у сексуалном умијећу. Нешто мање од половине Британаца сматра да су доста добри љубавници, а само девет посто сматра да су експерти.

У просјеку секс траје 32,5 минута док најдужи секс практикују Бразилци. Њих чак 64 посто тврди да им секс траје 46 минута. Јапанци са друге стране воле бржи секс. Њих 45 посто тврди да им секс траје мање од 20 минута. Аустралија држи рекорд у брзом сексу. Наиме, 10 посто популације каже да им секс траје десет минута.

Највише сексуалних помагала имају Британци - чак 94 посто признало је да посједују секси играчке, а при врху су и Холанђани - могу се похвалити са 16 и више сексуалних објеката у употреби. Чиле је на дну листе - чак 50 посто популације тврди да не посједују секси играчке.

Када је свеукупно сексуално задовољство у питању, резултати су задовољавајући. Чак је 79 посто испитаника изјавило да су задовољни сексуалним животом. Енглези и Грци су најзадовољнији сексуалним животом - 25 посто људи потпуно је задовољно својим сексуалним животом.

На самом дну по задовољству сексом је Чиле, гдје је само 13 посто популације потпуно задовољно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана