Ево како ћете знати да вас жена вара

Telegraf.rs
Ево како ћете знати да вас жена вара

Ако сумњате да ваш драги или драга ради нешто што не би требало, врло је важно да знате када су сигнали довољно јаки, па да своје сумње можете да изнесете без страха. У супротном можете покварити савршено хармоничан однос својом несигурношћу и претераном љубомором.

Мобилни држи угашен дуже вријеме или не одговара на ваше позиве

Након што се јави, измисли неки глуп разлог попут оног да је код другарице или друга и да тамо нема сигнала. Ово нису деведесете, сигнал за мобилне телефоне је довољно јак чак и у најзабаченијим дијеловима. Да ли лаже?

Носи мобилни у WC

Већина људи носи мобилни у тоалет, али ако га не испушта из руке све вријеме, онда је то један од знакова да нешто није у реду. Питајте је/га зашто толико времена проводи у WC-у и слободно питајте с ким се толико дописује. Ако вас већ вара, нека осјети мало непријатности.

Мобилни је или сакривен или окренут екраном према доле

Крије мобилни по стану тако да не можете да га нађете или да не можете да видите кад неко зове или шаље поруке? Кад је с вама држи мобилни искључиво близу себе или на столу, али је екран окренут према доле? Хмм…

Број слика с вама на друштвеним мрежама се смањио

Друштвене мреже су врло важан показатељ стања неке особе. По чему то можете примјетити? По сликама, по врсти музике коју слуша, по мјестима гдје се виђа с пријатељима, али и по другим ситницама које ћете само ви препознати. Слободно се баците на анализу, ако сумњате, сигурно ћете налетјети на неку неправилност која ће вам помоћи да схватите да ли вас воли или вас вара.

Батерија на мобилном краће траје

Данашњи паметни телефони можда имају супервелике екране и брзе процесоре, али им је батерија катастрофа. За стандардно коришћење може да издржи и цио дан, али ако говоримо о заљубљеним паровима који се не скидају са телефона и који се константно дописују, онда дефинитивно траје мање. Осим ако је у питању стварно неко смеће од мобилног телефона, у том случају занемарите овај дио.

Многи људи у мобилном нису под нормалним именима

Механичар, Бетмен, Пријатељ, Доктор, Комшија и слична "генеричка" имена откривају више него што изгледа. Откривају да се нешто скрива. Ако довољно познајете ту особу, онда ће вам то помоћи да сазнате и шта крије.

Непријатно му/јој је кад дирате мобилни

Примјетите непријатност у њеним/његовим очима кад узмете мобилни да погледате колико је сати? Ако довољно добро познајете свог партнера, примјетићете непријатност на његовом лицу сваки пут. То је довољно да знате да се нешто дешава.

Користи више апликација за дописивање

Сви смо испробали све те апликације за дописивање, али ако неко виси често на друштвеним мрежама и сличним порталима за упознавање, онда је то већ сумњиво. Због чега кријете своју несигурност? Можда је већ време да признате несигурност и да заслужујете у најмању руку искреност.

Често мијења шифре на Фејсбуку

Не треба ништа рећи на ово? Нешто сигурно крије! Реците му да поштујете његову приватност и да нема потребе да тако често мијења шифре. Ако је сумња да се нешто догађа сада већа, вријеме је да кренете у напад. Сад знате шта му/јој смета, задиркујте, будите директни. Немате времена за такве зафрканције? Ако вас стварно вара, или размишља о томе, вријеме је да што прије одлучи с ким жели да буде у вези. Притисните га/је и немојте дозволити да вас зеза!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана