Ево истине о чувеној предрасуди везаној за мушкарце

Aгенције
Ево истине о чувеној предрасуди везаној за мушкарце

Недаво истраживање спроведено у Великој Британији имало је за циљ да утврди да ли мушкарци великим и брзим аутомобилима желе да надомјесте неке друге недостатке.

Истраживање је обукватило неколико стотина мушкараца који су посједовали скупоцјене и велике аутомобиле. Њихов задатак био је да оцијене свој понос као велики, просјечан или мали.

Очекивано, око 30 одсто је рекло да је њихова "мушкост" већа од просјека док већина, тачније 63 одсто је рекло да има полни орган просјечне величине, док је само седам одсто одговорило да су испод просјека.

Мудри истраживачи нису донијели закључке на основу њихових одговора, већ су исто питали и њихове партнерке. Одговори су били потпуно другачији:

Само 12 одсто партнерки је рекло да њихов партнер има полни орган већи од просјека, 46 одсто да им је просјечан, а чак 42 одсто је одговорило да је њиховом партнер мушкост испод просјека.

Истраживачи су исто питање поставили и онима који возе просјечне аутомобиле, те увидјели да су и у овом случају мушкарци дали потпуно различите одговоре од својих партнерки.

Без обзира на то што постоји зрно истине у предрасуди да мушкарци које возе велике аутомобиле надокнађују неке друге недостатке, портпарол сајта Флекед које је извршило истраживање каже да је ово првенствено доказ да су мушкарци "нечувени лажови када је ријеч о њиховим приватним животима".

"Многи су љубоморни на оне који могу да приуште себи луксузни аутомобиле од неколико хиљада евра, па не чуди што постоје гласине о повезаности величине аутомобиле и полног органа. Међутим, наше истраживање је показало да неки мушкарци лажу без обзира на то које аутомобиле возе"

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана