Двадесет добро чуваних женских тајни

Агенције
Двадесет добро чуваних женских тајни

Мислите да добро познајете своју партнерицу и да међу вама нема тајни? Размислите још једном! Зашто је понекад љута сасвим без разлога, што ради та два сата затворена у купатилу или је нерасположена у изазовној хаљини?

Доносимо вам двадесет добро чуваних женских тајни

Жене чувају успомене на прошле везе

Иако можда ваша партнерица не пати за мушкарцем који ју је оставио због најбоље пријатељице или пак за првом љубави, жене једноставно обожавају чувати успомене. Тако сигурно међу стварима чува љубавно писмо које је добила када јој је било 17 година, осушену ружу или какав комад накита. Међутим, не требате се бринути, те успомене женама служе како би се подсјетиле колико су напредовале у животу те како је слатко присјећати се прошлости.

Ваша партнерица вас помало понекад мрзи

Готово свака жена “мрзи” свог партнера из разлога што он није морао бити трудан нити родити дијете те проћи сву ту муку. Жене знају да је то сасвим нереално и да то није ваша грешка.

Жене су попут мумија

Разне жице, траке и тракице, стезник, умјетни материјали који спречавају кожи дисање али тијело савршено обликују само је дио онога што се налази испод те уске секси хаљине. Но, не ваља заборавити нити на завоје и фластере на ногама у борби против жуљева које настају због оних тако неопходних штикли. Чињеница је да је женама у секси издању најчешће невјероватно неудобно.

Провјеравање

Ријетко која жена може да одоли изазову да завири у интимне и приватне ствари свог партнера. Не говоримо о томе да вас прати, али чињеница је да је ваш профил на Фејсбуку увијек откључан, укључујући и мејл, жене доводи напаст да мало завире.

Без поклона, молим!

Када вам партнерица каже како за рођендан или годишњицу не жели никакав поклон, заправо – лаже. Поклоне немојте прескакати и заборављати, увијек се потрудите пронаћи какву ситницу. Поклон не мора бити скуп, већ маштовит. Иако ће већина жена погледати какав скупи комад накита, маштовита ситница која ће показати да је волите и слушате, сасвим ће је оборити с ногу.

Међусобне осуде

Машкаре су им савршен изговор за какав секси комплетић. Свакодневно жене једна другу осуђују или попријеко гледају због преизазовне одјеће и прехрабрих деколтеа и изреза.


Када је сама, свака жена је дива

Када је ваша партнерица сама код куће она пјева, плеше и тресе гузом и куковима с таквим жаром и заводљивошћу да би натјерала и саму Бијонс да се зацрвени.

Жене врло често маштају

Ријетко која жена може одољети позиву да с времена на вријеме машта. Иако ће ријетко која признати, већина жена обављање свакодневних послова увесели маштањем да интервјуише каквог секси глумца, да има властити кулинарски шоу или да је та љубавна пјесма на радију написана управо за њу.

Тајна дугог туширања

Ако већ дуже вријеме живите с партнерицом, сигурно сте се барем једном запитали шта толико дуго ради у купатилу и зашто јој за обично туширање треба и до сат времена. Истина је врло једноставна – дуго туширање је краткотрајни, али учинковити бијег од бриге око дјеце, разговарање с вашом мајком на телефон или прање суђа од доручка.

Визуелна нокаутирања

Можда ваша партнерица дјелује као најмилије створење на свијету, али неријетко жене у машти исценирају себи прави бокс меч са својом мајком, вашом мајком, пријатељицама али и вама, а за вријеме тога настављају мирно разговарати и смјешкати се.

Жене пуно времена проводе пред огледом

Готово свака жена неколико сати мјесечно проведе гледајући се у огледало и посматрајући своје лице. Можда ће вас изненадити, али свака жена тачно зна сваку пору, бубуљицу, тачкицу и пјегицу на свом лицу. Након тога у стању су провести сате лежећи у кревету и размишљајући о свим тим “недостатцима и неправилностима”.

Други назив за шопинг је обавеза

Мушкарци дефинитивно одлазак у шопинг перципирају сасвим другачије од жена. За жене је то једноставно – обавеза, а судећи према стању у њеном ормару, сигурно има јако пуно обавеза.

Жене се понекад заљубе у – жену!

Можда ћете се зачудити над овим, али жене се понекад једноставно заљубе у припадницу истог пола. Aли не ради се у класичном осјећају заљубљености, оно што жене очарава је нечији беспријекоран стил, манире, занимљив начин живота и шарм.

Када је питате носи ли на себи нешто ново…

Тада већина жена каже – не и слаже. Након тога ће се понашати помало увријеђено како ту секси мајицу или хлаче већ прије нисте примијетили на њој.

Жене се воле осјећати пожељнима

Премда се ваша партнерица неријетко претвара да то уопште не воли, али ласкаће јој да је понекад изненада ухватите за стражњицу, страствено пољубите или пак пошаљете секси поруку.

Жене знају бити поприлично непривлачне

Када их нико не гледа, жене једу чоколадни намаз највећом кашиком коју имају и то из посуде, колаче понекад једу рукама, врећицу чипса знају очистити до задње мрвице.

Ваша партнерица је често љута на вас

Да, није вам се учинило када вас је јутрос простријелила “оним” погледом. Жене су врло често љуте на свог партнера, а разлог понекад није нити битан. Без бриге, проћи ће је врло брзо.

Утицај романтичних филмова

Вјероватно сте већ уочили ту нераскидиву везу између своје партнерице и романтичних филмова, али оно што можда нисте знали да се ваша боља половина врло често ставља у улогу главне глумице у филму и наравно закључује како би била пуно боља од на примјер Кристен Стјуарт.

Ухођење путем Фејсбука

Готово да и не постоји жена која није барем једном завирила на Фејсбук профил свог бившег дечка. Међутим, нема потребе за љубомором, оно што она тражи је доказ како је његов живот без ње биједан.

Жене гледају порнографију

Ок, можда не онакву порнографију како је ви замишљате, али ни ваша партнерица не може одољети “Педесет нијанси сиве”, а сцене Кристијана и Ане је сигурно не остављају равнодушном.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана