Девет знакова да је ваш дечко створен за мужа

Aгенције
Девет знакова да је ваш дечко створен за мужа

Свака веза има своју тачку кључања. Или се иде корак напријед, у брак, или се иде два уназад, односно у раскид. Жене некада нису 100 одсто сигурне у своје изборе, али постоје ствари које показују да је њихов мушкарац управо онај прави, преносе агенције.

Господин Савршени постоји, потребно је само да умијете да га препознате.

Жене су често неодлучне и не умију да кажу себи "Да, он је тај" или "Не, не желим да будем са њим".

Често се та одлука налази негдје на пола јер увијек постоје ствари које истовремено и одговарају и не одговарају.

Међутим, вагање није право рјешење већ је потребно да будете свјесни квалитетних особина мушарца поред вас, које вас могу учинити срећном и задовољном женом.

Погледајте које би све особине требал да има ваш драги како бисте знали да ли треба да размишљате у правцу брака, или да одустанете на вријеме.

Уколико посједује ове особине, немате о чему више да размишљате.

Нема ништа против ваших слатких гријехова

Мушкарац који дође кући с посла и пронађе вас како на каучу уживате у мафинима, чоколадама и гуменим бомбонима, а потом вам се једноставно насмјеши и каже да воли ваше облине, прави је материјал за мужа. Он заиста види вас, а не тих пар килограма вишка.

Хвали се вама на сваком кораку

За разлику од мушкараца који своје партнерке скривају од свих, као змија ноге, мушкарац који је погодан за доброг мужа хвалиће се вама на сваком кораку. Радо ће причати о вама својим родитељима, пријатељима, госпођи у пекари преко пута стана, фризеру, сусједима и колегама на послу. О вама ће говорити искључиво у суперлативу, а реченице ће обиловати епитетима. Наравно, све то чини зато што мисли да сте дивни, паметни, лијепи и талентовани и жели то да подијели и са другима.

Воли ваше љубимце

Он воли вашег кућног љубимца. Или се барем претвара да га воли. Или се једноставно не жали на њега или њу. Напротив, често се нуди да га чува и његује, а не приговара ни због длака на капуту, иако можда мрзи длаке било које врсте. Такав мушкарац је материјал за мужа јер свјјесно бира да буде толерантан, и то само зато што вас воли. Схватио је да ви волите свог пса, стога он то прихвата као најнормалннију ствар.

Добро се носи с вашим нападима лудила

Некада се жени деси да "полуди" и да крене са акцијом "мљевења мозга" свом партнеру. То укључује безразложно викање, плакање, конструисање потпуно нереалних и небитних ситуација, оптуживање, али и још читав низ "симпатичних" ситуација. Мушкарац који је добар за вас и који би био добар супруг, препознаће да сте у том тренутку заправо рањиви и уплашени, па ће вас саслушати, загрлити и умирити.

Пристаје да ради ствари које иначе никада не би радио

Он ће ићи с вама у 15 продавница док не пронађете одговарајуће фармерке. Он ће пристати да одведе вас и вашу мајку на масажу и стрпљиво ће вас чекати. Он ће радити још много сличних ствари иако му нису међу најомиљеније на свијету. Зашто? Зато што вас воли и зато што је дефинитивно створен за савршеног мужа.

Жели да вам угоди у кревету

Можда на почетку није био најбољи љубавник на свијету, али временом сте почели да примјећујете да ради ствари који обожавате. То значи да је слушао сваки ваш савјет, запамтио на што сте реаговали добро и на шта сте испуштали уздахе, а поврх свега је упамтио онај разговор када сте дијелили маштарије. Ово је изузетно битна ставка јер је сексуално слагање неопходно за добру везу а потом и добар брак.

Није љубоморан

Младим дјевојкама љубомора је каткада привлачна карактеристика јер мисле да је заправо показатељ колико их њихов драги воли и жели само за себе. Међутим, љубомора је опасна ствар која изједа однос изнутра и која може од живота да вам направи пакао. Осим тога, љубомора открива да је мушкарац заправо несигуран у себе. Мушкарац који је добар за вас зна да нисте слијепи од када сте у вези са њим и нема проблема са тим што зна да понекад сигурно "бацити" око на неког згодног фрајера. Он вас воли и вјерује вам.

Свјестан је да нисте "заљепљени суперлијепком"

Мушкарац који је добар за мужа добро зна да вас двоје нисте сијамски близанци, већ сте два одвојена човјека који имају засебне пријатеље, интересовања и жеље ван везе. То значи да је њему допуштено да се бави стварима које њега веселе, а вама је допуштено да чините оно што вас испуњава. Неки то не могу да схвате па се у вези јављају проблеми, али потенцијални супруг зна да нема ништа лоше у томе што ви скоро сваког дана пијете кафу са пријатељицама у граду, идете без њега у изласке и одлазите на дјевојачки викенд када год вам то падне на памет. Он вас воли и поштује као особу.

Зна како да се квалитетно свађа

Неки мушкарци током свађе задају ниске ударце. То никако није добар знак. Ако примјећујете да се ваш мушкарац свађа квалитетно, односно да се зна заузети за себе, али истовремено поштовати и вас, онда га ухватите и не пуштајте. То је прилично ријетка карактеристика.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана