Девет реченица које излуђују мушкарце

Агенције
Девет реченица које излуђују мушкарце

Жене увијек воле рашчишћавати ситуације, било на послу, у вези или у породици, преносе агенције.

Премда је то готово увијек добронамјерно, мушкарци поједине реченице могу доживјети као напад или увреду.

Девет мушкарцима тешко пробављивих реченица...

Буди мушко

Ништа није тако увредљиво као ова реченица. Њом откривате шта стварно мислите о њему. Чак иако ово изговорите у афекту, он се дуго неће моћи опоравити.

Моји те желе упознати 

Ово може значити само двије ствари: или му саопштавате да је ваша веза постала озбиљна или се од њега очекује да дође на посматрање под породичним микроскопом.

Уморна сам 

То значи да нема ништа од секса. Међутим, ако се покушате извући на главобољу, а он вам понуди “аспирин”, шта ћете онда да радите?

Мој бивши је то радио другачије 

Ово је прилично низак ударац. Нема начина да послије овога поврати своје самопоуздање.

О чему размишљаш?

Жене су радознала бића. Оне желе знати сваку мисао свог мушкарца, осјећај или слутњу. Мушкарци с друге стране не воле дискутовати о свом емотивном животу и рашчлањивати га на ситне детаље.

Мислиш ли да је она лијепа?

Ако каже не, знате да не говори истину, што може изазвати даљњу расправу. Ако каже да, шта ћете онда? Нека је питања боље прешутјети.

Примјећујеш ли нешто необично на мени?

Наравно да је мушкарац који чим вас погледа не примјети вашу нову фризуру мушкарац у неприлци. Али мушкарци су то што јесу зато што им ваша фризура није најважнија ствар на свијету. Боље је да се не нервирате јер се већ он изнервирао због тог питања.

Моја пријатељица се удала

Ова информација само наоко звучи безопасно, али пошто ви знате, и он зна, да вијест у ствари гласи, “кад ћемо се ми вјенчати”, не треба да вас чуди ако та лијепа вијест изазове његов контранапад.

Морамо разговарати

Сасвим је јасно да од ове реченице сваки мушкарац може утрнути од страха. Шта га сад чека? Дуга расправа о томе како вас запоставља? Једина реченица гора од ове јесте питање, “мислиш ли да сам дебела”. Ту ни њему ни вама нема помоћи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана