Десет врелих српско-хрватских романси на естради

Б92
Десет врелих српско-хрватских романси на естради

Старо је правило да Хрватице откидају на Србе, а да ни Српкиње нису баш равнодушне на фрајере из лијепе њихове! Шта важи за "смртнике", важи и за VIP фаце! Да је љубав јача од мржње, доказале су познате личности са обије стране "гране". Многобројне везе, бракови и афере показују да међу нашом естрадом нема предрасуда.

1. Први славни пар, Хрватица и Србин који имају чак и заједничко дијете су Северина и Милан Поповић. Иако се веза завршила на ружан начин па су чак и тужбе падале, ипак у почетку, љубави није мањкало.

2. Друго мјесто опет заузима славна Севе јер њена љубав према Србима је очигледно велика па пјевачица скоро по правилу бира Србе. Северина и Кебин син Игор заузимају друго мјесто на нашој љествици славних српско-хрватских љубави. Пар који је дизао велику прашину пријети да постане један од најпопуларнијих на домаћој естради.

3. Немеш и Маријана, омиљена љубавна драма коју смо уживо гледали у "Великом брату". Пар је имао велике турбуленције, скандале и потресе који су настајали због Немешове љубоморе коју је Сплићанка и те како знала да испровоцира. Ипак веза је потрајала и послије ријалитија али се нажалост на крају завршила њиховим разлазом.

4. Хрватски пјевач и глумац Франо Ласић оженио је Београђанку, Милену Матић. Пар је рекао судбоносно ДА, управо у Главном граду Србије. Очигледно да хрватски глумац није одолијео чарима наше Милене.

5. Милица Дабовић и Шиме Шиклић. Српска кошаркашица је дуго имала мистериозног дечка, бившег рукометаша Хрватске, Шимета илити Симона, како га зову пријатељи. У међувремену, његов идентитет је откривен а пар више не крије романсу.

6. Ава Карабатић и Урош Ћертић. Некадашњи секси пар ријалитија више није заједно. Ава се са каскадером обично среће у ријалитијима али након " Великог брата", нису обновили романсу. Ипак, не можемо да не примјетимо да између њих и даље сијевају варнице па мислимо да ипак нису равнодушни један према другом.

7. Сергеј Трифуновић и Кристина Сајко су свакако били један од атрактивнијих парова. Више пута су се свађали и мирили али веза није потрајала. Глумац је више пута изјављивао како постоји секси спој између атрактивних Хрватица и Срба који "откидају" на њихов акценат.

8. Глумац Стефан Капичић и глумица Ивана Хорват важе за веома складан пар. Заљубили су се на снимању серије Зора дубровачка. И опет Хрватица није успјела да одоли српским чариима а ни глумац није остао имун на њу.

9. Ида Престер, ТВ водитељка и пјевачица и Иван Пешевски, предузетник и угоститељ, упознали су се када је пјевачица увелико имала изграђен живот, каријеру и везу. Међутим, када су се угледали настао је ураган који како пјевачица објашњава, није било могуће зауставити.

10. Хрватска водитељка Николина Пишек и српски историчар умјетности Видоје Ристовић су се вјенчали у Монте Карлу и уживају у љубави, закључује "Еспресо".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана