Десет типова мушкараца које жене требају избјегавати

Klix.ba
Десет типова мушкараца које жене требају избјегавати

Уколико сте у потрази за партнером, постоје ствари на које морате обратити пажњу. Како би сте избјегли непотребне проблеме и бол, неке типове мушкараца покушајте избјегавати.

Мушкарци који су прекинули дуге везе

Мушкарцима који су недавно прекинули дугу везу треба времена да се навикну и преболе, а у том периоду могу потражити "брзу замјену". Такве везе понекад успију, али гаранција нема.

Мушкарци који не разумију да жена не жели материјалне ствари

Постоје мушкарци који никако не могу разумјети да жена не жели материјалне ствари, него да је независна и да себи сама може приуштити све што жели. Примјер су први састанци, на којима жене желе потрошити и свој новац. Ради се о достојанству, а мушкарци који то не разумију, немају мјеста у вашем животу.

Мушкарци који често спомињу бивше партнерке

Мушкарце који често спомињу своје бивше партнерке, успоређују вас с њима или пак говоре како су им оне биле боље, обавезно избјегавајте. То значи да они нису пребољели прекинуте љубавне везе и да још чезну за њима. Уколико разговор на ту тему не помогне, вријеме је да потражите нову љубав.

Мушкарци који брину за своје бивше парнерке и друже се с њима

Мушкарци често брину за бивше парнерке, а нису ријетки случајеви да их задржавају у својој близини као пријатељице. Чињеница је да ће у једном тренутку вјероватно пожељети нешто више, посебно у тренуцима слабости. Мушкарци требају прекинути контакте с бившим партнеркама и концентрисати се на особу с којом су у вези. Уколико то нису у стању учинити, нису вас вриједни.

Љубав на први поглед

То се догађа само у филмовима. У стварности се ради о свиђању, док је за љубав потребно времена. Уколико вам мушкарци прије времена кажу да су заљубљени у вас, не вјерујте им превише. Боље је да сачекате прије неко се одлучите на сљедећи велики корак.

Мушкарци који се жале да је живот престрог према њима

Обично се ради о мушкарцима који доносе погрешне одлуке у животу, али то не желе признати. Они за собом у пропаст вуку и своје партнерке те сматрају да је цијели свијет крив за њихове проблеме. Жене ће своје проблеме избјећи ако избјегавају такве мушкарце.

Мушкарци који не прихватају "не" као одговор

Постоје мушкарци који не прихватају "не" као одговор. С њима ћете моћи живјети ако сте пасивни, али ако захтијевате поштовање, онда такви партнери нису за вас.

Мушкарци који мисле да новац купује све

Неки мушкарци сматрају да љубав могу купити новцем. Жене углавном не воле такве мушкарце, а "трчање" за материјалним стварима се често освети.

Мамини синови

Најбоље је да их оставите у мамином крилу, јер они не могу урадити ништа без помоћи и подршке њихове мајке.

Мушкарци којим очеви плаћају све

То су мушкарци који живе с родитељима и након 25. године, немају посао и не могу се бринути о себи. Уколико га не желите издржавати, потражите нову љубав.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана