Десет правила љепоте које свака жена мора да зна

Агенције
Десет правила љепоте које свака жена мора да зна

Прочитајте шта је оно што свака жена мора да примјењује у његи коже и тијела како би увијек изгледала лијепо и неговано...

Скидајте шминку пред спавање - Ово је нешто што се подразумјева, без обзира на то колико сте уморни. Редовно уклањање шминке већ је пола пута до здраве и његоване коже.

Хидрирајте кожу - Уколико имате суву кожу обавезно користите крему против старења, јер сува кожа заиста брже стари. Нико не жели да види боре на лицу двадесетпетогодишњакиње.

Увијек носите одговарајући веш - Нажалост често се дешава да носимо неодговарајуће грудњаке или преуске гаћице. Удобност доњег веша не само да је битна због осјећаја пријатности, већ и здравља.

Побрините се за длачице на лицу - Науснице или обрве увијек морају бити уредне!

Носите наочаре за сунце – уколико стално чкиљите ем ће се ваше очи напрезати, ем ће се створити боре око ваших очију.

Експериментишите с бојама – Мењајте сенке за очи и избјегните једноличност. Зато је добро бити жена, увијек сте у могућности да се играте са шминком.

Скупа козметика није обавезна – Није потребно да трошите много новца на козметику како бисте изгледали добро. Сви воле Шанел шминку, али не може свако и да је приушти. Купујте производе који одговарају вашим финансијским могућностима.

Ипак, некада се можете частити – Добро, једну квалитетну маскару сигурно можете себи приуштити.

Мажите лосион за тијело – Након туширања увијек намажите тијело хидратантним млијеком. Када дођу топли дани кожа ће вам бити захвална.

Педикир и маникир – Не морамо да причамо о важности његованих ноктију ногу и руку! Водите рачуна да су вам нокти увијек уредни било да су налакирани или не.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана