Да ли ваша дјевојка глуми оргазам?

Агенције
Да ли ваша дјевојка глуми оргазам?

Према посљедњим истраживањима 85% мушкараца је изјавило да је њихова партнерка доживјела врхунац троком посљедњег сексуалног односа, док је 64% жена признало да су глумиле оргазам.

Наравоученије: многе жене глуме, и то им пролази.

Зашто жене глуме оргазме?

“Пронађите један женски часопис који не прича о 765 врста оргазма које би жене требало да доживе,” пише Емили Нагоски, новинарка. “У реалности живот је мало другачији: стрес, несаница, осећај да их пожурују - све су то фактори који утичу на оргазам.”

Препознајте праву ствар

Најбољи начин да сазнате да ли она глуми је да препознате праву ствар. Знаци узбуђења постају видљиви током сексуалног одговора, углавном у пред-оргазмичкој фази.

Дакле који су то знаци? Како да знате да је она близу врхунца?

• Убрзано дисање

• Повећана температура тијела и убрзано лупање срца

• Тензија у мишићима

• Чвршћи стомачни мишићи

• Подрхтавање подручја око карлице

Ако буде доживела оргазам вагина и материца ће пролазити кроз контракције, у просеку кроз 10 до 15 њих, од којих свака траје десетак секунди.

Отпуштање тензије биће видљиво на мишићима целог тијела укључујући и њене прсте на ногама.

Препознајте лажну ствар

Иако многе жене знају да опонашају симптоме оргазма, тешко да ће их поновоти десетак пута, нарочито ако то треба да раде у комбинацији са осталим видљивим карактеристикама.

Међутим, истина је да већина жена зна да нема потребе да се толико претвара, кад је довољно да гласно уздишу и ви сте задовољни. Нека вас ни то не заварава јер оргазам не захтева толику вриску, зато ако претера у томе – сигурно је да глуми.

Мушкарац који је добар у кревету зна да се оргазам не појављује ниоткуда. И зато ако се он одједном деси, а да нисте ни морали да се потрудите – знајте да сте оманули.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана