Да ли су ово најгори љубавници у историји?

nerve
Да ли су ово најгори љубавници у историји?

Многи познати мушкарци у историји били су лоши љубавници. Барем тако тврди "Nerve", који је одлучио да састави списак најгорих љубавника у историји. Бавећи се својим послом ови мушкарци су остави неизбрисив траг у историји, али зато приватно нису успијевали да импресионирају жене.

Барем тако тврди Nerve, који је одлучио да састави списак најгорих љубавника у историји. Бавећи се својим послом ови мушкарци су остави неизбрисив траг у историји, али зато приватно нису успијевали да импресионирају жене. Овај списак је посљедица цитата, трачева и историјских чињеница.

Жан Пол Сартр

Био је права звијезда средином 20. вијека, а није био претерани љубитељ моногамије па је отприлике пола Француске добило прилику да провјери љубавне чари овог славног писца и философа. Сартр је употребљавао свој интелект за освајање жена, а сам себе сматрао је "академским Дон Жуаном". Упркос томе свему, кружиле су гласине да је био грозан љубавник и да су му били дражи кроасани од секса.

Вилијам Батлер Јејтс

Ирски пјесник је патио од импотенције. Ипак, са 68 година наводно се подвргао хируршком захвату који му је помогао. Тврдио је да је операција била потпуно успјешна па се упустио у неколико афера како би надокнадио изгубљено вријеме.

Франц Кафка

Иако му секс за једну ноћ није био нимало стран, Кафка је наводно презирао сношај. Сматрао га је прљавим, имао је проблема са самопоуздањем и грозно мишљење о свом тијелу, због чега није дозвољавао да неко види голог, иако је често посјећивао парна купатила.

Луј XVI

 

За краља Луја XVI шириле су се гласине да је имао неки облик сексуалне дисфункције, будући да није успио да конзумира свој брак са Маријом Антоанетом чак седам година. Причало се свашта, од тога да има фимозу и да је импотентан, до тога да му је пенис једноставно превелик. Већина историчара вјерује да је био само сексуално неискусан: рјешење је био Маријин брат Јосип II који је Лују понудио понеки сексуални савjет па је брак напокон конзумиран. Нико не зна шта му је рекао.

Елвис Пресли

За краља рока, Елвис Преслија, Натали Вуд је једном прокоментарисала да он просто није добар у сексу. Додуше, о Елвису су кружиле многе приче: од тога да је био импотентан, тога да је уживао искључиво у воајеризму до тога да је напросто обожавао секс.

Зигмунд Фројд

Отац психоанализе причао је много о својој мајци. "То и његова зависност од кокаина и борба с зависношћу од мастурбације довеле су га на овај списак. Проблеми с мајком и кокаин никад нису добар рецепт за здрав сексуални живот", пише Nerve.

Хју Хефнер

Сви знамо на чему је Хефнер изградио имиџ, али у неколико наврата појавиле су се приче да је то чиста фасада. Бивша вјереница Кристал Харис тврдила је да је један једини пут кад су се она и Хеф сексали он ерекцију успио да одржи "оно, типа двије секунде". Још једна бивша, Кендра Вилкинсон, рекла је да је био човјек једног минута, а Изабела Сент Џејмс да је само лежао попут "мртве рибе".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана