Да ли сте ви идеалан пар?

Агенције
Да ли сте ви идеалан пар?

Жене су спремне да се скрасе кад нађу партнера који им пружа емотивну сигурност, а мушкарци када имају утисак да се партнерка брине о њима, показало је истраживање, а пренијеле су агенције.

Истраживање које је спровео један сајт за упознавање, показало је да и мушкарци и жене прво "падају" на физички изглед, а тек потом на ред долазе неке друге особине.

Женама је битно да са својим партнером имају о чему да разговарају, али и да не морају да се претварају у вези са својим осјећањима.

- Волим када могу пред њим и да плачем и да се смијем, а да не размишљам шта ће он о томе да мсили - рекла је једна од учесница истраживања.

Већини испитаница је битно да се осјећају емотивно сигурно, али и да чланови њихових породица и пријатељи о њеном партнеру имају лијепо мишљење.

- Битно ми је да су ми обичне ствари са њим интересантне - био је један од одговора.

Женама је, такође, битно и то да са својим партнерима дијеле иста интересовања, да имају сличне или исте ставове о важним животним питањима, исте приоритете.

Мушкарцима је, с друге стране, битно да жена с којом су у вези зна како да га опусти и насмије, да му је сексуално привлачна и да му пружа емотивну сигурност.

И мушкарцима је битно да са партнерком имају о чему да разговарају, да се слажу око битних животних питања, али и када имају утисак да ће се она бринути о њему.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана