Да ли сте претјерали са флертовањем на послу?

24сата.рc
Да ли сте претјерали са флертовањем на послу?

Афере на послу све су чешћа појава, што и није тако чудно. Неко с ким проводите осам сати дневно и ко схвата ваше проблеме може да вам се учини идеалним, а лагани флерт може да прерасте у нешто много више и уништи вашу везу.

Сви су то приметили

Лагани флерт врло често остаје непримјећен у канцеларији, али ако вас колеге већ чудно гледају, значи да су вас открили.

Стално сте заједно

Ако је свака пауза резервирана за заједничку кафу или ручак, а вама би сметало да вам се придружи и неко од колега, значи да свакодневно одлазите на мини-састанке.

Лажете дечка

Ако је тип с посла безазлен, сигурно ћете споменути дечку, а када вас зове док сте на кафи с њим, сигурно ћете се и јавити. Ако мислите да би било боље не спомињати да се дружите, значи да постоји нешто што мислите да је боље да сакријете.

Сређујете се за посао

Не говоримо о оном стандардном сређивању, говоримо о оном које траје мало дуже него оно уобичајено. Ако сте спремни дан да проведете у неудобним штиклама само како бисте били секси, дефинитивно постоји разлог да се ваш дечко забрине.

Критикујете свог дечка

Колега који вас разумије и слуша ваше проблеме о послу може да се учини идеалним мушкарцем, у сваком случају бољим избором од вашег дечка који једноставно не разуме. Ако сте почели да проналазите мане свом дечку, и истовремено врлине колеги, врло вјероватно осјећате кривицу коју покушавате да прикријете. Лакше је ако се увјерите да је ваш дечко крив за све.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана