Да ли овако изгледа сексуални однос данас?

Aгенције
Да ли овако изгледа сексуални однос данас?

Будите искрени према себи и признајте – колико пута током секса помислите на свој телефон? Да ли сте некада прекинули однос због вашег "паметног љубимца"?

Глумци Ден Хадап и Шалија Ивенс одлучили су да се поиграју са све учесталијом зависношћу од технологије. Како би скренули пажњу на овај проблем, они су одлучили да сниме духовит видео запис.

Ријеч је о својеврсној пародији на опсједнутост друштвеним мрежама и паметним телефонима.

Током више од два минута глумци се међусобно снимају разним уређајима упркос томе што воде љубав. Своје "секси фотографије" све вријеме објављују на друштвеним мрежама не би ли привукли што већу пажњу својих виртуелних другара.

Сваки "лајк" дјелује значајније од емоције партнера, сваки коментар дјелује вредније од оргазма.

Видео је на сајту Јутјуб постављен 1. октобра и до сада га је погледало скоро пола милиона људи, од којих је већина позитивно оцијенила њихову акцију.

Њих двоје покушали су да на оригиналан и духовит начин освијетле проблем који, иако се вама можда не чини тако, бива све заступљенији широм свијета. Овогодишње истраживање које је у Великој Британији спровео сајт "Воуцхерцодеспро" показало је да је 62 посто жена и 48 посто мушкараца бар једном прекинуло сексуални однос како би проверили мобилни телефон.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана