Да ли и ви правите ове грешке током секса?

tportal.hr
Да ли и ви правите ове грешке током секса?

Иако нису кардиналне, чак и мале грешке у сексу смањују задовољство. Откријте да ли их и ви правите па крените да мјењате ствари набоље...

Људски је гријешити, али ако неке грешке стално понављате, ваш партнер ће бити незадовољан сексуалним животом. Малим промјенама усрећићете и себе и партнера, али прво откријте гдје ви грешите.

Ах, та рутина…

Рутина је добра само у смислу редовног секса. Међутим када је ријеч о сексуалном чину, бјежите од рутине. Рутински секс је досадан и предвидив. Како бисте увијек ватрицу држали на правој температури, прибјегавајте новостима и машти.

Важан је само ваш оргазам

Умјесто да покушавате да имате грудни, клиторални или оргазам Г-тачке, уживајте у свом. Немојте се замарати свим оним врстама оргазма о којима сте читали на интернету и у часописима. Концентришите се на своје тијело јер ви најбоље знате шта вам годи, а шта не. Кад се опустите и уживате, оргазам ће неизоставно доћи, и то баш онакав какав вам треба.

О сексу с бившим ни ријечи

Немојте доводити проблеме у тренутну везу. Другим ријечима, немојте спомињати ни добра, али ни лоша искуства у сексу с прошлим љубавницима. Усресредите се на актуелног љубавника и уживајте у њему. Свака особа је јединствена и нема сумње да и уз овог љубавника можете уживати, али и научити неке нове ствари.

Пасивност није секси

Када се мушкарци и жене жале на своју другу половину, обично притужбе иду на рачун пасивности. Немојте само лежати и чекати да друга страна све уради. За танго је, као што знате, потребно двоје. Свако воли активног љубавника. Својим умијећем и активношћу допринећете незаборавном сексу.

Нека буде свијетло

Жене које се осјећају несигурно у својој кожи инсистирају на томе да свијетла за вријеме секса буду угашена. А кад мало боље размислите, ради се о готово свим женама. То значи да већина мушкараца у себи негодује, јер без обзира на то шта жене мислиле о себи, њима савршенство није потребно па желе да виде и осјете тијело жене коју воле.

Без смијерница!

Ради се о сексу, а не о најбољем начину прања купатила. Мушкарци воле да знају како да удовоље партнерки, али не желе сваки пут да се осјећају као да су на обуци. Немојте бити превише захтјевни и жељни да контролшете сваки његов покрет.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана