Човjек с два пениса коначно проговорио

Агенције
Човjек с два пениса коначно проговорио

Пре годину дана, један бисексуалац се "разоткрио" као човек са два пениса (DoubleDickDude) када је на Redditу дозволио свима да му поставе питање о животу са два функционална пениса услијед медицинског стања званог дифалија.

Годину дана касније, он је објавио књигу "Double Header: My Life With Two Penises" у којој отворено говори о свему кроз шта је прошао, од сексуалног искоришћавања до агоније због свог стања.

Иако би и даље желио да остане анониман, човјек који има два необрезана пениса дужине 25 цм тврди да је спавао са више од 1.000 мушкараца и жена, дао је интервју за "Rolling Stone".

Причао је о томе колико је то вече на Redditу промјенило његов живот: "Прије него што сам постао човјек са два пениса, никога није било брига шта желим да кажем. Од тада, имам могућност да помогнем људима који се осјећају усамљено или изгубљено. Добио сам толико порука од људи којима је потребно охрабрење. Са толико негативности у свијету, могућност да поправите ствари је сјајан осјећај."

На питање шта се промјенило, откако се прије годину дана "разоткрио" на Redditу рекао је да је много свјеснији интернета, да је отворио свој Твитер и Тумблр налог и да је свјестан тога да су дјевојка или дечко који стану поред њега у продавници можда видјели његове пенисе путем друштвених мрежа.

"Цио живот имам два пениса а замишљам како је имати један. И искрено дјелује ми чудно. Кроз сва питања на Redditу видио сам много невјерице, љубоморе и зависти. Међутим ја сам прошао кроз прави пакао због пениса вишка и писао сам о томе у својој књизи", каже DoubleDickDude.

"Схватио сам да људима и у 2014. години мањка саосјећања. Ако занемаримо смијешна питања и шале неколико људи је било према мени заиста одвратно. А то и даље вријеђа моја осјећања."



Зашто си одлучио да напишеш књигу?

"Мислим да су људи радознали а има толико неодговорених питања. Од дјевојака које занима како да се понашају са својим необрезаним дечком до мушкараца које занима да ли су геј или бисексуални зато што их моја жопремаж узбуђује. Невјероватно ми је да ми људи и годину дана касније и даље пишу. Стога сам одлучио да напишем књигу и одговорим на сва питања. Данас се бисексуалци као ја осјећају изгубљено. Још увијек смо жзбуњениж или смо жкукавицеж или жне желимо да признамо да смо гејж, што је заиста глупост."

У књизи описујеш свог оца, који те је охрабривао и потпуно прихватио ситуацију и твоју сексуалност. Да ли мислис да си имао среће са таквим оцем?

Мој отац, покој му души, био је светац. Он и моја мајка су преживјели свашта са мном у средњој школи и годинама које су је пратиле. Обоје су били веома толерантни и подржавали ме а њега сам поменуо у књизи највише због тога што је преминуо док сам писао књигу. Заиста сам пресрећан каквог сам оца имао.

Какав савјет имаш за људе са сличним анатомским стањем?

У мом случају, тешко је направити паралелу са другим стањима. Још нисам чуо за некога ко има сличан тип дифалије као ја. Обично су прилично језиве и завршавају се летално. Ако постоје људи који се осјећају као моје сродне душе, мој савјет је да воле себе. Ако заиста успију да прихвате своје тело онакво какво јесте, шта други људи мисле не треба да им буде важно. Увијек ће постојати људи који вас нападају али и они који вас бране. Ако волите себе, преживјећете, само треба да се борите.

Како говориш сексуалним партнерима да имаш два пениса?

Зависи, понекад их изненадим што се не заврши увијек добро. Зависи од особе до особе и тога колико се забављамо. Док сам волио секс за једну ноћ, изненађивао сам их. Дјевојке су увијек биле теже док су мушкарци увијек били за акцију.

Откако си се "разоткрио" да ли си био са неким ко је рекао "хеј ти си онај тип са два пениса са Redditа"?

Од фебруара 2014. године сам у полигамној вези са мушкарцем и женом који су се забављали док нисмо постали тројка. Већ два мјесеца послије Redditа нисам био слободан.

Колико си сексуалних партнера имао?

Више стотина, чак бих могао да кажем хиљаду. Смијешна је била реакције једне дејвојке која је мислила да је други протеза и кренула да га вуче када је схватила да је прави. Кренула је да се смије као луда. Најлошија реакција дошла је од дјевојке са којом сам се озбиљно забављао око три мјесеца. Мазили смо се и љубили и када је дошао прави тренутак, рекао сам јој да сам другачији од осталих мушкараца на шта је она рекла да је није брига. Када сам јој показао, рекла ми је да изађем напоље и прекинула је везу. Још ме пече када мислим о томе.

С обзиром на број партнера које си имао, да ли си икада срео некога са анатомијом сличном твојој?

Никада нисам видео мушкарца са два пениса. Видио сам жене са три брадавице, дјевојке с веома великим клиторисима. Био сам с мушкарцима са микро пенисима и мушкарцима са веома великим пенисима. Видио сам дјевојке са огромним усминама и мушкарце са много кожице на пенису али никада нисам упознао некога са сличним стањем као мојим.

Кажеш да не користиш кондоме, зашто?

Нисам у прошлости, прије корективне операције која ми је помогла, јер кондом није могао да остане на правом мјесту. Послије неког времена престао сам да их носим. Не волим осјећај са њима, знам да није безбједно имати секс без њим, али мислим да нема безбједног секса ових дана. И да знате, немам полне болести.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана