Чиме жене тјерају мушкарце од себе

magazin.net.hr
Чиме жене тјерају мушкарце од себе

Кад веза пропадне, сигурно се питате шта је пошло низбрдо. Тужно је што често жене ни не знају зашто је веза пошла у погрешном смијеру.

Дејвид Гуд у књизи “The Man Code: A Woman’s Guide to Cracking the Tough Guy” женама открива тајне мушког ума, односно специфичне ствари које раде и тако тјерају мушкарце од себе.

1. Желите да га промијените

Много жена улази у везу очекујући од мушкараца да промијени неке ствари. Ако он то и учини, користи тих промена морају превагнути. То би вам се могло обити о главу, јер ако желите да се одрекне свега што га у животу радује, можда закључи да му је боље да није с вама.

2. Замарање безначајним стварима

Романса је попут играња покера, боље је сачувати емоције. Мушкарци дају значај општим темама, док се жене лијепе за ситнице. У његовим поступцима углавном нема скривених намјера. Ако је напољу с пријатељима, онда је само напољу с пријатељима.

3. Секс на првом састанку

Нажалост, то је истина. Ако жена на првом састанку понуди секс, вјероватно ће јој сваки мушкарац то замјерити. Жена која одлази само с пољупцем за лаку ноћ и оставља га да чека, мушкарцу ће бити много узбудљивија.

4. Понављање док не изгуби смисао

Жене о љубави треба да причају "тихо". Другим ријечима, то је оно што радите док нико не гледа, кад га узмете за руку желећи да му кажете да ће све бити у реду. Ако стално говорите "волим те", те ће ријечи изгубити значај.

5. Нелојалност

Оданост је све, главна девиза нашег живота. Ако жене нису одане другим женама, то мушкарцу говори да ће такве бити и према њему.

6. Не осјећа се као заштитник

Као што се жена жели осјећати збринутом и заштићеном, тако и мушкарац жели да зна да је он тај због ког се тако осјећате.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана