Четири тајне сваког мушкарца

tportal.hr.
Четири тајне сваког мушкарца

Постоје жене које мисле да њихов мушкарац нема тајни пред њима, а за њихову ситуацију постоји и назив: самозаваравање. Баш као и жене, мушкарци имају пуно тајни.

 

Иако нису сви мушкарци исти, ове четири тајне има већина њих. Драге даме, немојте се шокирати:

Замишљају вас голу
Сваки мушкарац, у било којој ситуацији, у једном тренутку ће да вас замислити голу. То може бити у сред пословног састанка или необавезног разговора на улици, али то раде сви: Грађевински радници поред којих пролазите, пријатељи вашег дечка, па чак и ваш најбољи пријатељ. Ако сте женско и ако сте причали више од једанпут, сигурно вас је замислио голу.

Не треба им романтика
Не кажемо да нису романтични, али реално, мушком роду романтика уопште није потребна. Жене су другачије саздане, па ће тако букет цвијећа или бомбоњера за њих учинити чуда, али мушкарци би могли цио живот да проведу а да и не осјете потребу за романтичним гестовима. Сва срећа да њихова романтичност често значи награду, иначе бисмо живјели у једном обичном, досадном свијету.

Немају планове
Дјевојка која је два мјесеца у вези зна тачно куда жели да та веза иде. Мушкарци испод 30 година ријетко знају своје планове за слиједећу недељу, а камо ли шта ће да буде у будућности. Док дјевојчице одрастају сањајући о савршеном мушкарцу и знају детаље сопствене свадбе, мушкарци једноставно покушавају да се забављају, без пуно размишљања шта ће бити за неколико година.

Сви гледају порниће и мастурбирају
Свако мало налетимо на девојку која је увјерена да њен дечко, откад је с њом, више нема потребу за самозадовољавањем и порно филмовима. Иако је ово слатка лаж у коју бисте можда и хтјеле да вјерујете, морате бити свијесне да им је то у крви и да им ништа неће смањити потребу за тим уживањем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана