Будите природне, мушкарцима је баш то секси!

24sata.hr
Будите природне, мушкарцима је баш то секси!

Многим женама сексипил је још увијек енигма. Мисле да је то много шминке на лицу, савршена фризура, велики деколте или ултра кратки минић.

 Међутим, сексипил је нешто сасвим другачије и ако је вјеровати бројним истраживањима, мушкарцима је много привлачније све што је природно. Желите да им будете секси? Ево на којим стварима морате да порадите.

ПРАВА ОДЈЕЋА

Многе жене мисле да мушкарци воле кратке сукњице и дубоке деколтее, али то је велика заблуда. Већина њих ће се увијек окренути за женом која је тако обучена, али поред себе желе нешто загонетнију жену.
Мушкарца ће привући жена која није превише откривена и она код које тек може да се наслути како изгледа њено тијело.

Они воле елемент изненађења и тајанственост.  

Поука: Не откривајте превише.  

ГОВОР ТИЈЕЛА

Ви тога нисте ни свијесни, али држање тијела много говори о жени. Ако сте погрбљене, често гледате у под и имате спуштена рамена, дејловаћете старије и уморније. С друге стране, ако ходате усправно и високо дигнуте главе дјеловаћете самопоузданије, а познато је да мушкарци воле самопоуздане жене. Осим тога, жене које се држе усправно дјелују мршавије и виткије.
Поука: Дигните главу, исправите се и поносни на себе крените у свијет.

БОЈА ГЛАСА

Мушкарцима су привлачније жене које говоре тише и дубље, показало је једно истраживање. Сматрају да су такви гласови сензуалнији и привлачнији. Такође, сматрају да су секси оне жене које знају да се лијепо смиј, а то значи нипошто прегласно кикотање. Дубљи глас и женствени смијех два су оружја којима мушкарци не могу одољети.

Поука: Умјесто да се гласно кикоћете и причате повишеним тоном гласа, мало се стишајте и покушајте да говорите дубљим тоном.

ОСМИЈЕХ ПУН ЖИВОТА

Нема ничег љепшег од насмијане жене, тврди велик број мушкараца. Ако се иза лијепих усана крију и лијепи зуби, то је добитна комбинација. Једно истраживање показало је да су мушкарцима привлачније жене без шминке које се осмјехују него озбиљне жене са шминком.

Поука: Осмијех на лице и свет је ваш!

ЗАВОДНИЧКА КОСА

Одавно је познато да мушкарци преферирају дугу косу. Ипак, и краћа коса може бити лијепа. Важно да је негована и чиста. Према неким истраживањима, мушкарци су склонији женама које знају да забаце косу заводнички и које током разговора лагано пролазе прстима кроз косу. Сматрају да је то женствено и секси. За лијепу заводничку косу довољно је одржавање редовне хигијене и редовна посјета фризеру.


Поука: Научите да се играте својом косом и нека она постане ваше најјаче заводничко оружје.

СВЕТИ ГРАЛ- САМОПОУЗДАЊЕ

Све набројано је заправо ништа без самопоуздања. Самопоуздање није умишљеност, ароганција и бахатост. Самопоуздање је оно када знате да сте посебни са свим својим манама и врлинама. То је самоприхватање које зрачи километрима. То су жене за које ће мушкарци рећи да имају оно нешто. Самопоуздање се не стиче преко ноћи, али могуће га је пронаћи. Само треба вријеме.


Поука: Узмите времена и научите да волите себе јер ништа није сексипилније од самопоуздања.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана