Близнакиње спавале са 355.000 мушкараца

Агенције
Близнакиње спавале са 355.000 мушкараца

Једнојајчане близнакиње Луиз и Мартина Фокенс из Амстердама су 50 година радиле као проститутке и у том периоду су, по сопственом признању, имале секс са 355.000 мушкараца.

70-годишње сестре су након повлачења из посла објавиле књигу у којој откривају све тајне порно индустрије. Промовишући своје мемоаре у емисији "This Morning ", близнакиње су признале да су спавале са 355.000 мушкараца.

Луиз је открила да се због проблема с артритисом из посла повукла прије двије године, на шта су се водитељи емисије реаговали: "Није ни чудо што имате артритис. Мора да имате веома флексибилне кукове!". На проституцију ју је приморала беспарица...

"Пријатељи мога мужа су нам сугерисали да је то најбољи начин да се заради - па смо одлучиле да пробамо. У почетку су се родитељи бунили, али су се касније навикли", испричала је Луиз, која је проституцијом почела да се бави када је имала 20 година. Њена сестра Мартина још увијек неколико пута недељно ради са клијентима.

"Када сам чула да ми се сестра бави проституцијом, била сам у болници пошто сам рађала своје прво дијете. Нисам могла да вјерујем. Како бих јој била што ближе, запослила сам се у борделу као чистачица, али послије двије године сам и ја ушла у посао", рекла је Мартина која има троје дјеце, док је Луиз рађала четири пута.

Током година сестре су успјеле да се ослободе макроа и да отворе сопствену јавну кућу, као и да оснују прво неформално удужење проститутки.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана