Бламови у сексу о којима сви ћуте

zadovoljna.hr
Бламови у сексу о којима сви ћуте

За вријеме секса је најбоље искључити мозак и уживати у тренутку, али то некада није могуће, јер се и у сексу догоде непријатности због којих поцрвенимо.

Упс! Какав је то звук?

Вагинални звуци нису никаква новост, али сваки пут када их чујете током секса имате поребу да се оправдате... Знајте да нема мјеста стиду јер је ријеч о нормалној појави која се догађа свима.

Мокра мрља?! Нисам ја!

Мрља на кревету између партнера изазвана је ејакулацијом, може бити и његова, али је највјероватније ваша. Женски ејакулат заправо је вагинална слуз. За вреијме овулације (10. до 15. дан од првог дана циклуса) врло је густ и љепљив и тешко излази на видјело, али након овулације постаје риједак и током односа често заврши на чаршаву.

Зашто ме боли глава?

Не говоримо о главобољи већ о несташним ударцима у главу током секса. У жару страсти лупање главом о зид или о страницу кревета честа је појава која у моменту може да 'охлади' ситуацију.

Како бијеше иде ова поза? Ок... а не тако?

Нова веза, осим страсти, са собом доноси и мале несигурности. Наиме, када се партнери још увијек добро не познају промјена позе може бити трапава. Шта тачно треба да урадим? Шта он то експериментише? Неусклађеност и непознавање партнера понекад може изазвати нелагодност.

Ма, да ли могуће да ми се баш сада пишки?

Врло честа појава током секса, која може бити посебно неугодна када вам у жару емоција и страсти мало "побјегне". Ипак, знајте да је ријеч о нормалној појави. Притисак на бешику може изазвати неконтролисано уринирање и снажну потребу за мокрењем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана