Бајин свјетски хит: Овако се прави мушко дијете!

Курир
Бајин свјетски хит: Овако се прави мушко дијете!

Подгорица - Црногорац Блажо - Бајо Шушкавчевић из Вуковца каже да је за добијање мушког дјетета важно јести сланија јела и све салате осим спанаћа и купуса, преноси “Курир”.

Бајо Шушкавчевић из села Вуковци открио је свој рецепт о томе како мисли да ће се зачети мушко дијете.

87-годишњи Шушкавчевић објавио је  ”тајну” о добијању у сина јер не жели да она оде с њим у гроб.

Бајо је у Црној Гори одувијек био поштован и тражен, а његово занимање носило је велику одговорност.

Његов рецепт досад се преносио с кољена на кољено, а коначно се Бајо смиловао и одлучио га подијелити са свијетом.

- Да би добили дијете мушког пола морају се уважити три режима. То су разлика у годинама међу брачним партнерима, овулација и режим прехране. Сваке седме године полни органи се “обнављају”, то јест у 14, 21, 28, 35, 42. и 49. години. Кад партнер у браку напуни ове године, рађа се дијете његовог пола. Ако један брачни партнер има 21 годину, има предност да добије дијете свог пола све док други партнер не напуни 21 години - рекао је Шушкавчевић.

Предност за добијање сина наводно такође имају парови гдје је мушкарац старији пет, шест или 12, 13 година од своје супруге. Такође, по овоме предност имају парови у чијим случајевима је жена старија годину-двије од свог партнера.

- Доказано је да у породици са двоје дјеце, ако је једно старије седам или 14 година, морају бити истог пола, осим ако је жена остала трудна трећи дан овулације, или трећи дан испред овулације. Тај период представља изузетак, јер три дана пред овулацију, ако остане трудна и роди мушко дијете мора бити ретардирано. Ово треба знати сваки брачни пар јер љубавни заноси током три дана пред овулацију могу бити опасни - закључио је овај “стручњак” за мушке потомке.

- Жена не смије бити уморна, депресивна и прехлађена два дана испред овулације, односно ако добије овулацију 14 дана послије менструације, да би се установила права температура, јер на тај дан температура се повећава за пар линија, и то је прави час, односно наредних 12 часова, за добијање дјетета мушког пола - открива Шушкавчевић.

Сигуран знак да жена носи мушко дијете, како каже овај познавалац “тајне мушког потомка”, јесте да у првим мјесецима трудноће има промјена, а у посљедњим може да игра црногорско коло.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана