Астро: Како да зачините сексуални живот?

Б92
Астро: Како да зачините сексуални живот?

Недостаје вам идеја како да зачините сексуални живот? Имате осјећај да нешто фали? Откријте шта звијезде кажу о његовим сексуалним апетитима...

Ован

Ако се затекнете у кревету с Овном, очекујте брз и агресиван секс, испуњен грубостима. Изненадите га позом која ће му омогућити дубљу пенетрацију и апсолутну контролу. Он нека сједне на кревет и испружи ноге, а ви, леђима окренути, лезите испружени преко његових ногу. Овом позом препуштате му доминацију над вашим тијелом.

Бик

Сензуалан секс, лаганијег темпа одушевиће мушкарца Бика. Немојте одбацити мисионарску позу као досадну и незанимљиву, јер је управо она савршена за припаднике овог хороскопског знака. Уз могућност да одређује брзину, остављате му простора да вам открије своју нежну страну.

Близанац

Будите спремни на секс на брзака. Било када и било гдје. Ако је ваш мушкарац Близанац у хороскопу, настојте да пронађете што више ситуација у којима је вријеме за секс ограничено. Заскочите га док се спрема за посао или у паузи за ручак. Идеална поза за quickie је секс стојећки, окренутих лица једно према другоме, прислоњени уза зид.

Рак

Како у животу, тако и у кревету, Ракови су склони променама расположења - понекад желе нежност, понекад грубост. Од Ракова у кревету можете очекивати свашта. Ћудљивост је једна од њихових главних одлика. Ако вам не одговарају честе промjене ритма и положаја, заузмите позу у којој сте ви горе те тиме одредите темпо који вама одговара. Ако волите изненађења, препустите контролу Раку и допустите да вас изненади.

Лав

Краљевски знак хороскопа и у кревету ће вам приуштити краљевски третман. Лав је романтичар који итекако има воље да задовољи ваше жеље и потребе. Поза у облику кашичице је као створена за Лава. Омогућиће му да се привије уз вас и да размењујете њежности. Лавове карактерише и егоцентричност, па никако немојте заборавити да му узвратите истом мером.
 

Дјевица

Педантне и уредне Дјевице воле да имају контролу над свиме што раде, па тако и над сексом. Како су Дјевице те које воле да одлучују какво ће вам задовољство пружити, идеална поза је да легнете на леђа с ногама у ваздуху у облику слова V те допустите вашем мушкарцу да се поигра вама - баш онако како он то жели.

Вага

Што се секса тиче, готово да нема ствари која мушкарцу Ваги неће одговарати. Будући да су Ваге одлични сексуални партнери, способни су да бриљирају у свакој пози, није лоша идеја испробати оне за нешто храбрије. Он је мушкарац који ће се знати да се снађе с вама у његовом наручју.

Шкорпија

Нађете ли се у кревету са Шкорпијом, очекујте да су сви ваши проблеми ријешени. Осим што ће Шкорпија у сексу дати све од себе, од њега можете очекивати све и свашта. Када је секс у питању, прави су перверзњаци. Контакт очима им је јако привлачан па су све позе које то омогућују пожељне. Испробајте доги позу испред огледала.

Стрелац

Од свих знакова хороскопа, Стрелчеви су свакако најспонтанији, па секс можете очекивати доиста свуда. С обзиром на спонтаност које имају на претек, идеални су партнери за секс на јавном мјесту. Испробајте секс стојећки, окренути према њему леђима, док вам он држи једну ногу подигнуту. Наравно, ниво узбуђења ће расти с вјероватноћом да ћете бити ухваћени.

Јарац

Ко воли садо мазо игрице? Мушкарац Јарац! Јарац воли бичеве. И ланце. И свакакве прљаве игрице и разговоре. Савршена поза за секс с припадником овог знака је доги, али с вашом главом спуштеном на јастук. Одушевиће га потпуна контрола над ситуацијом. Немојте заборавити да је Јарац у стању да добије свакакве злочесте идеје, па није лоше прво обавити разговор о вашим жељама и границама преко којих не желите ићи.

Водолија

Играчке и разни сексуални реквизити итекако су пожељни уколико имате посла с Водолијом. Док сте на њему, узмите вибратор и стимулишите се. Употреба играчака додатно ће њега довести до лудила.

Рибе

Рибе су врло интуитивне, што је одлична ствар за вас. Мушкарац Риба течно ће прочитати ваш говор тијела и приуштити вам баш оно што желите. Онако како то желите. С Рибама заиста можете експериментисати. Испробајте позу каубојке, али му се окрените леђима. Припадници овог знака воле игре улога па секс можете додатно зачинити униформама које ће придонијети вјеродостојности улога које играте.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана