А која сте ви љубавна животиња?

Vesti-online.com
А која сте ви љубавна животиња?

Да ли сте избирљива панда попут Џорџа Клунија, вредна пчелица или морски пас који је превише “кул” да би се смирио. Откријте који сте тип животиње када је ријеч о начину на који проналазите партнера.

Ако сте се питали зашто никада нисте упознали особу која ће вам се свидјети или како да  пронађете љубав када сте стално на послу, британски психолог Дејвид Холмс дефинисао је пет типова личности по начину на које траже љубав и улазе у везу.

“Избирљиве панде” попут Џорџа Клунија тешко бирају потенцијалне партнере и треба им додатни подстицај да би изашли из своје зоне удобности, док “морски пси” мисле да су превише “кул” да би се “скрасили”.

Трећа група је “човјеков најбољи пријатељ”, врста која више воли да проводи вријеме с пријатељима него у изласцима с партнером, а “марљива пчелица” труди се да пронађе вријеме за упознавање нових љубави, док је “ноћна птица” тип чији изласци чврсто дефинишу природу њихових веза.

- Иако је већина људи комплексна комбинација особина, често постоје снажне карактеристике које могу да дају путоказ како би требало да тражимо љубав свог живота, објаснио је Холмс.

Марљива пчелица - Најчешће зуји великим градовима, стално је заузета послом и нема времена за везе.

Избирљива панда - Перфекциониста коме треба подстицај да би изашао из своје зоне удобности. Пошто то уради можда ће закључити да ипак постоји савршена особа за њега. “Избирљиве панде често проводе вријеме уживајући саме и врло су опрезни при одабиру партнера”, тврди Холмс.

Човеков најбољи пријатељ - Ведри и разиграни, овакви типови воле пажњу, често имају много пријатеља, одани су својој екипи, али се боје да напусте чопор и посвете вријеме само једној особи.

Ноћна птица - Воли забаве, али њихова свијећа гори с оба краја, па имају мало времена за изласке с партнерима. “Међутим, можда открију да је дневна веза много узбудљивија, па с лакоћом одбаце ноћне испаде”.

Морски пас - Чешћа је врста међу мушкарцима: вјерују да су превише кул да се смире. Тешко проналазе особу с којом могу бити срећни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана