8 тајни о женама које оне неће признати

Агенције
8 тајни о женама које оне неће признати

Иако су жене на први поглед потпуно различите, постоји неколико детаља који су свим припадницама љепшег спола заједничке посебно када је ријеч о љубави, вези и партнеру.

Жене увијек лажу о цијенама
Жене воле да уљепшавају себе и свијет око себе па не чуди како и рачун често пролази beauty третмане. Било да се ради о ципелама, хаљини, козметици, апсолутно све кошта барем 20 одсто више или мање од оног што жене кажу мушкарцима.

Жене често размишљају о сексу
Општеприхваћена чињеница како су маштања резервисана само за мушки пол потпуно су неистинита. Наиме док они то чине често и успут, оне то раде на знатно суптилнији начин. Жене признају како маштају једном до два пута дневно али толиким интезитетом да кад затворе очи чини им се како је њихов вољени у том тренутку поред њих. Похвално зар не?

И жене осећају страх од обавеза
Везивање и судбоносно "да" не изазива страх и несигурност само код мушкараца, наиме и женама се зноје дланови при помисли на сваки велики корак. Живот у двоје, брак, дjеца обавезе су које љепши пол тјерају до суза, у несаницу, изгладњивање или пак преједање. Жене воле праве мушкарце

Иако еманциповане, снажне, независне и успјешне жене модерног доба желе поред себе мушкарчину. Тако су тражени они који ће их штитити, знати преузети контролу над ситуацијом и који се не плаше да своју драгу разумију. Стога сви филмови, све бајке у којима он спашава њу пожељни су сценарији и данас, вијековима касније.

Жене скривају праву истину о бившем
Иако ову табу тему није паметно отварати, осим након година стабилне везе када је бивши у сваком смислу престао бити пријетња, добро је знати како жене најчешће скривају праву истину о старој љубави. Наиме, на спомен бивших, већина жена се присећа с осмијехом, што говори довољно за себе.

Жене воле малу дозу љубоморе
У тренуцима када је веза ушла у колотечину и он не примјећује вашу нову фризуру вријеме је да га просвјетлите. Кокетирање је најбезазленији начин који мушкарце доводи до лудила, а жене то добро знају и користе.

Жена пријатељици открива много више
Она је ту увијек и била је и прије, зато, коме другом открити све пикантерије, новости и болне тренутке него пријатељици. Али не брините, иако вјерна и поуздана пријатељица не мора да зна баш све, толико колико ви мислите жене ипак не одају, осим тога помирите се и с чињеницом како нисте главна тема баш сваке поподневне или вечерње кафе.

Жене обожавају мушкарце с кецељом
О да да, кад замочите руке у право суђе, промјените пелену или сервирате вечеру жене то знају да цијене и награде. Прошла су времена када су се послови дјелили на женске и мушке, а како већина вас данас не познаје физички рад, шта вам друго преостаје него да даљински замјените кутлачом. Награда ће брзо услиједити јер већина жена признаје како им је један од најсексипилнијих призора мушкарац у кухињи

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана