20 најгорих мушких мана

magazin.hr
20 најгорих мушких мана

Иако велики број мушкараца има прегршт позитивних особина, то никако не значи да су савршени. У једном истраживању које је обухватило 2.000 жена, већина њих оцјенила је да су њихови партнери "само 69 одсто савршени".

На листи двадесет класичних мана је и њихова неспособност да се спријатеље с друштвом своје партнерке, критиковање током вожње и немогућност да обављају више послова одједном.

Женама смета и то што њихови партнери остављају подигнуту даску на WC-шољи, сувише често прате спорт и лоше одржавају личну хигијену.

Не морате бити Дејвид Бекам али…

Истраживање је показало да је трећина жена ипак спремна да "зажмири на једно око" када је ријеч о гледању утакмица, али под условом да је мушкарац увијек расположен за разговор. Међутим, једна од пет жена је увјерена да се њихови партнери само праве да слушају своје партнерке, док друге вјерују да им на "једно уво уђе, а на друго изађе".

Срећом, једна од пет жена опростила би ако мушкарац остави подигнуту даску на WC-шољи и толерисала би уколико мушкарац не помаже у кувању. Четвртина жена помирила би се с тим да изабраник њеног срца не зна да плеше али их излуђује хркање и одjећа коју оставља по поду.

Нису толерантније ни према прљавштини коју мушкарци остављају у купатилу, а посебно им иде на живце када партнери користе њихове четкице за зубе. Они који остављају по околини одсjечене нокте, "браде од три дана" и "мамини синови" никако не долазе у обзир.

Жене највећим мушким квалитетима сматрају "доброту, духовитост и лијеп изглед". Дакле, не морате да будете Дејвид Бекам али ако желите да задржите вољену жену поред себе, слиједеће ствари било би најбоље да избјегавате:

1. Неслагање с њеном породицом
2. Коришћење њене четкице за зубе
3. Остављање прљавштине у купатилу
4. Мржња према њеним пријатељима
5. Лоше понашање према дјеци
6. Лијењост
7. Оштра брада
8. Остављање исјечених ноктију свуда по кући
9. Пребрза вожња
10. Склоност непрестаном приговарању
11. "Мамин син"
12. Остављање отворених врата купатила
13. Бацање прљавог веша по поду
14. "Његовање" длака из носа и ушију
15. Критиковање начина на који вози
16. Подригивање и испуштање гасова
17. Мржња према њеним псима
18. Неучествовање у спремању куће
19. Пречесто гледање утакмица
20. Непомагање око припреме оброка

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана