10 најбизарнијих секс-рекорда: Спавала са 919 мушкараца у једном дану

Агенције
10 најбизарнијих секс-рекорда: Спавала са 919 мушкараца у једном дану

Све оно што никада не бисте могли да претпоставите када је ријеч о сексу - заправо је могуће!

То доказује и ових 10 најоткаченијих секс - рекорда:


1. Највећи пенис је дугачак 34,2 цм

Амерички глумац и писац Џон Фалкон је званично мушкарац са најдужим пенисом који у опуштеном стању мјери чак 24,3 центиметара, док у ерекцији има невјероватних 34,2 цм.

Фалкон каже да је бисексуалац, а свјетску пажњу је привукао BBC- евим документарцем у којем се појавио, названим World biggest penis. Добио је бројне понуде из порнографске индустрије, али их је одбио.

2. Обим највеће вагине на свијету је 48 цм

Иако не постоји службени рекорд, као онај провјерени се узима вагина Ане Свон из Шкотске, која је живела у 19. вијеку. Будући да обим вагине није једноставно измерити јер је она мишић који се прилагођава, он се отприлике одређује према промјеру дјететове главе код порођаја.

Ана, која је наводно била висока 233 цм, са својим супругом сличне висине је наступала по циркусима. Родила је дијете које је при порођају било тешко 12 кг, а имало је обим главе невјероватних 48 центиметара.

3. Валентина Василијева родила је 69 дјеце

Валентина Василијева из малог села Шуја у Русији службено је жена која је родила највише дјеце. Она и њен супруг имају 16 парова близанаца, седам парова тројки и чак четири пара четворким рођених у раздобљу од 1725. до 1765.године. Од свеукупног броја рођене дјеце, чак 67 је живјело дуже од одојчадске доби. Мајка која има највише дјеце, а да није рађала близанце је Леонтина Албина из Румуније, која је родила 18 дјеце.

4. Млаз ејакулације који је летио 579 цм

Хорст Шулц је постигао овај рекорд који службено мјери "млаз" сперме од пет метара и 79 центиметара приликом ејакулације. Такође, он држи и рекорд за највећу тежину, брзину и густину сперме током ејакулације.

5. Најстарија проститутка има 82 године

Проституција је опште позната као најстарије звање на свијету, али њоме се обично баве млађе жене. Изузетак и рекордер међу сексуалним радницама је 82- годишња проститутка у Тајвану, која је на улици и међу полицајцима позната под надимком "Бака". У посао је ушла са 42 године, након што је њен супруг преминуо, а кажу како своје услуге наплаћује пуно мање него друге.

6. Највеће оргије укључују 500 људи
Јапанци су успјешно поставили нови рекорд са 250 мушкараца и 250 жена који су пристали на секс у исто вријеме и на истом мјесту са другима. У тим је оргијама свака поза и сваки сексуални чин био резултат кореографије, а свих 250 парова су претходно тестирани на полне болести. Цио тај догађај је снимљен и постоји на ДВД-ју.

7. Секс са 919 мушкараца у једном дану

Лиса Спаракс је позната америчка порнографска глумица која је одлучила да привуче пажњу јавности обарањем врло бизарног рекорда - сексом са што већим бројем мушкараца у једном дану. Рекорд је постављен 2004. године на пољској секс конвенцији, као дио Трећег свјетског генгбенг такмичења.

8. Најдужа мастурбација је трајала 10 сати

Мушкарац под именом Масанобу Сато 2009. године је учествовао на Првенству мастурбирања у склопу Секс конвенције у Сан Франциску. Његова "игра са самим собом" трајала је пуних 9 сати и 58 минута, а пређашњи рекорд је износио 9 сати и 33 минута.

9. Најснажнија вагина на свијету

Татиата Кожевникова, 42- годишња Рускиња је жена која држи рекорд најснажније вагине. Она својим гениталијама подиже 14 килограма, а своју вјештину је стекла Кегеловим вјежбама након порођаја.

10. Најстарији отац на свијету има 90 година

Његово посљедње дијете се родило у 21. вијеку, а он је фармер Нану Рам Јоги из Индије. Дјете је зачео са својом четвртом женом у 90. години живота.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана