Звијезду Премијер лиге жена ухватила са љубавницом преко камере

Телеграф
Звијезду Премијер лиге жена ухватила са љубавницом преко камере

Једна од највећих звијезда Премиер лиге суочава се с разводом након што га је супруга ухватила на дјелу како уводи непознату жену у њихов породични дом, јавља "MailOnline".

Шокантни тренутак забиљежен је на "Ринг камери", а откриће је услиједило након што је преварена супруга, која је у то вријеме била на одмору с дјецом, добила поруку на Инстаграму са фотографијом на којој је приказан њен муж у брачном кревету с другом женом, уз поруку: „Спавала сам с твојим мужем.“

Извор близак пару открио је да је супруга била потпуно шокирана и сломљена када је прегледала снимак с "Ринг камере" и видјела супруга како се враћа кући с мистериозном женом. „Ништа вас не може припремити за овако нешто,“ рекао је извор. Иако је фудбалер, који је иначе играо и на Европском првенству у Њемачкој, покушао да је увјери да је слика коју је добила лажна, супруга је одлучила да провјери снимке с камере, што је потврдило њене најгоре сумње.

Овај скандал убрзо се проширио међу фудбалерима, па су неки од саиграча почели да га зову „Ринго“ иза леђа, алудирајући на начин на који је откривена његова превара. „Сви играчи су знали за то, као и њихове породице, јер се причало о томе у Њемачкој. Ипак, ово није шала, јер је због тога дошло до распада једне породице,“ додао је извор.

Супруга је, након што је примила поруку на Инстаграму, одмах контактирала супруга, али он је снажно негирао било какву кривицу, тврдећи да је фотографија лажирана. Међутим, када се вратила кући и прегледала снимке, открила је непобитни доказ његове преваре. На снимку је препознала жену с којом је њен муж био у њиховом дому, што је потврдило аутентичност фотографије коју је раније примила.

„Они су годинама били веома срећни у браку. Она је једна од најпознатијих супруга фудбалера, а он је једно од најпрепознатљивијих лица у Премијер лиги. Шокантно је како је њихов брак дошао до краја,“ закључује извор.

Овај случај подсјећа на чувени скандал између Колин Руни и Ребеке Варди, познат као „Вагата Кристи“, када је Колин оптужила Ребеку за цурење информација у медије, што је довело до суђења и губитка тужбе за клевету од стране Варди.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана