Звијезде за које нисте знали да имају близанца

hot.hr
Звијезде за које нисте знали да имају близанца

Обичним људима је тешко да замисле како је то бити славна особа са свим тим успонима и падовима. Али, да ли сте се икад питали како би било бити брат или сестра близанац некој славној особи?

Ештон Кучер

Ештон Кучер (35) пет минута је старији од свог брата близанца. Док Ештон борави под свијетлима рефлектора, његов брат близанац Мичел Кучер далеко је од свега тога. Мичел Кучер има церебралну парализу, а имао је и пресађивање срца док је био млађи. Уз љубав и потпору своје породице, а посебно старијег брата Ештона, Мичел је преживио све то и даље се бори и инспирација је многима.

Аланис Морисет

Пјевачица Аланис Морисет (39) има брата близанца. Зове се Вејд Морисет и од њега је старија 12 минута. Вејд је покушао да оствари више од своје старије сестре па је снимио три музичка албума, постао инструктор јоге и терапеут те написао и неколико књига на ту тему. И даље се бави музиком и писањем, углавном о медитацији и јоги.

Скарлет Јохансон

Иако би многи можда више вољели да глумица Скарлет Јохансон (29) има сестру близнакињу, она такође има брата близанца. Зове се Хантер Јохансон и Скарлет је старија од њега три минута. Скарлет и Хантер Јохансон заједно се појављују у филму "Manny & Lo" из 1996. године.

Жизел Будшен

Мало је жена на свијету љепших од супермодела Жизел Будшен (33). Њена сестра близнакиња Патрисија Бундшен поприлично је близу. Жизел је пет минута старија од своје сестре, а занимљиво је и да Жизел осим сестре близнакиње има још четири сестре: Ракелу, Грасијелу, Габријелу и Рафаелу!

Кифер Сатерленд

Кифер Сатерленд (47) има сестру близанакињу Рејчел Сатерленд од које је старији седам минута. Рејчел није кренула стопама свог брата и оца коју су славни глумци. Живи повученим животом у Торонту гдје је запослена у постпродукцијском надзору.

Вин Дизел

И Вин Дизел (46) спада међу славне особе које имају близанца! Браћа и сестре славних углавном избјегавају медијску пажњу, а Вин Дизелов брат близанац Пол све то апсолутно игнорише.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана