Звијезде "Очајних домаћица" 20 година касније - изгледају још боље (ФОТО)

ГС
Звијезде "Очајних домаћица" 20 година касније - изгледају још боље (ФОТО)

Џеси Меткалф (46) и Ева Лонгорија (48) глумили су у серији "Очајне домаћице", а сцене су снимали прије пуних 20 година. Сада је на друштвеним мрежама осванула њихова заједничка слика, због које су фанови серије, али и они који су тек бацили поглед на неку епозоду - остали без даха!

Глумци изгледају исто, по некима "и боље него прије двије деценије". Пар се срео недавно у Лас Вегасу, а на Џесијевом Инстаграм профилу је осванула слика уз опис: "Ништа као кад сретнеш старог пријатеља. Волим те, Ева Лонгорија" и једним срцуленцетом поред њеног имена.

Ева је раније, интервјуу за "Ентертаинмент Тонигхт", открила да Џеси Меткалф није био први избор редитеља за улогу баштована Џона Роланда, преноси Мондо.

"Ориганлни Џон је био млађи глумац који је изгледао млађе, па су морали да ураде нови кастинг јер се видјело да има 16 година. Тако је улогу добио Џеси Меткалф. Џеси је имао 25 година, а глумио је 16-годишњака, док сам ја имала 27, а играла 40-годишњакињу. Џеси и ја смо, заправо, били исто годиште. Нама није било чудно, али је била много боља хемија и било је боље за причу. Било је иконично".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана