Звијезде које су рођене богате

tracara.com
Звијезде које су рођене богате

Неки људи су стварно рођени под срећном звијездом.

Они имају успјешне глумачке, музичке и телевизијске каријере, али да ли бисте чули за њих да нису имали богато дјетињство? За неке од њих сигурно, јер им се таленат не може оспорити.

Џенифер Анистон

Позната америчка глумица рођена је у глумачкој породици. Њен отац је Јон Анистон, а мајка Ненси Дов, док јој је кум познати глумац старије генерације Тели Савалас. Одрасла је у Лос Анђелесу, али се касније са родитељима преселила у Њујорк гдје је зваршила веома угледну школу за музику и умјетност.

Гвинет Палтроу

Ова америчка глумица је ћерка познате глумице Блајт Денер и режисера/продуцента Бруса Палтроуа. Њена рођака је бивша политичарка Габријел Гилфордс. Гвинет је одрасла у Санта Моники, па се преселила у Њујорк, гдје је ишла у приватну, женску школу.

Анђелина Џоли

Лијепа глумица ћерка је познатог глумца Џона Војта и глумице Маркелин Бертранд. Анђелина је похађала средњу школу на Беверли Хилсу, али пошто су јој се родитељи развели увијек се осјећала као црна овца, јер јој мајка није имала огромне приходе.

Андерсон Купер

Познати амерички водитељ син је познате дизајнерке Глорие Вандербилт, власнице угледне њујоршке куће истог имена. Његов чукундеда био је милионер Корнелијус Вандербилт, који је од његове мајке направио богату насљедницу.

Лана Дел Реј

Америчка пјевачица је ћерка бизнисмена Реја Гранта и директорке једне цијењене компаније Пат Грант. Лана је одрасла у Њујорку, али су је родитељи због проблема са алкохолом послали у Охајо у школу.

Кид Рок

Амерички музичар није одрастао као најбогатији на овој листи, али је имао безбрижно и обезбјеђено детињство. Отац му се бавио продајом аутомобила и имали су велико имање са воћем и коњима, па су се сматрали имућнима.

Лејди Гага

Једна од најпознатијих звијезда на планети одрасла је на високој нози. Њен отац Џозеф Германотта посједује веома успјешну фирму која се бави уградњом wi-fi уређаја у хотелима. Пjевачица је одрасла у богатијем дијелу Њујорка, док су њени родитељи одрасли скромно.

Рашида Џонс

Америчка глумица одрасла је у елитном дијелу Лос Анђелеса. Њени родитељи су музички продуцент Квинси Џонс и манекенка Пеги Липтон. Рашида је одрасла на Бел Еру, гдје је ишла у школу са Парис Хилтон и Ким Кардашијан.

Адам Левин

Пјевач групе Мароон 5 је син Фреда Левина, оснивача одјевне марке М. Frederic. Одрастао је у Лос Анђелесу, ишао је у приватну школу у којој је упознао два будућа члана свог бенда. Похађао је и умjетнички курс, који је био близу једног приватног језера у Њујорку.

Џулија Луис-Дрејфус

Америчка глумица је ћерка милијардера Џерарда Луиса-Дрејфуса. Њен чукундеда основао је компанију, коју и даље држи њен отац и остали чланови њихове породице.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана