Звијезде које су прославиле друге познате личности

Агенције
Звијезде које су прославиле друге познате личности

Неки од најпознатијих поп пјевача, па до чувених холивудских звијезда започели су своју каријеру у сјенци других познатих личности.

Неко ко добро прати каријеру мегазвијезда направио је занимљив списак са неколико имена који су свој пут славе изградиле на овај начин. Међу њима је једна од најпознатијих поп дива Џенифер која је своју каријеру започела као 24-годишња играчица у видео-спотовима. Један од познатијих видео-спотова у коме се певачица појавила,  је спот Џенет Џексон за пјесму "That’s The Way Loves Goes"   Данашња најпознатија ријалити звезда Ким Кардашијен свој пут до славе започела је радећи као асистенткиња познате богаташице Парис Хилтон. Неколико година касније, Ким скреће пажњу на себе приватним снимком, након којег убрзо она и њена породица добијају ријалити шоу. Још једна личност из сјенке је чак и Витни Хјустон, која је као тинејџерка слободно вријеме проводила наступајући са мајком по разним клубовима.

Током наступања са мајком запазио ју је један фотограф, па се млада Витни убрзо нашла на насловној страни магазина "Seventeen", што је био изузетак, јер је била прва црнкиња којој је то пошло за руком. Убрзо је постала успјешна у свијету моделинга, али није запостављала ни своју музичку каријеру. Некада давно Леди Гага није бирала начин да добије својих пет минута славе, те је пристајала на свакакве понуде како би се појавила на телевизији. Један од њених почетака биљежи се у емисији  "Boiling Point", која се бави подвалама непознатим особама, а у једној од епизода ове скривене камере, појавила се под правим именом Стефани Германота.

Мараја Кери некада није била успјешна као данас. Заправо пјевачица је некада била само конобарица са жарком жељом да постане професионална пјевачица. Прославила се помоћу својих демо снимака. Када је упознавала Томија Мотола, главног човјека "Columbia Recordsa", предала му је свој демо снимак који је он слушао на путу до куће, а затим се вратио да пронађе коврџаву љепотицу.

Џон Леџенд

Јавности  представљен 2001. године Џон Леџенд и то од стране тада још увијек репера у успону Кање Веста, који га је представио као свог сарадника. Њих двојица удружили су се и заједно радили на ремиксу Бритни Спирс за пјесму "Me Against the Music ". Тада је изабрао да његово умјетничко име буде Леџенд, од имена и Кање га је запослио да пјева вокале на његовим албумима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана