Звијезде које су некад биле бескућници

Aгенције
Звијезде које су некад биле бескућници

Прије него што је постала ‚‚Џени из блока'', Џенифер Лопез је накратко била бескућница, изјавила је у једном интервјуу.

Неколико мјесеци је спавала на каучу у свом плесном студију, па јој се срећа осмјехнула, постала је пјевачица и глумица. Поред Лопезове, још неке познате личности су искусиле живот бескућника.  

1) КЕЛИ КЛАРКСОН

Прије него што је побједила на такмичењу ‚‚Амерички идол'', Кели је живјела у свом ауту неко вријеме, јер јој је стан изгорио у пожару. Наводно је свакодневно ишла у теретану у којој је била члан како би се туширала.  

2) ХАЛЕ БЕРИ

Хале Бери је живјела у склоништу за бескућнике у својој 21. години покушавајући да постане позната у Холивуду, а упркос томе што се њена мајка противила.  

- Након мјесец-два, остала сам без новца и позвала је и тешка срца је питала да ми пошаље новац, али она је одбила – рекла ми је или да се снађем или да се вратим кући.  

Била сам много љута. Нисмо причале годину дана након тога - испричала је Бери.  

3) ХИЛАРИ СВОНК

Хилари је живјела у камп-приколици све док као шетнаестогодишњакиња није отишла у Лос Анђелес са мајком да окуша срећу у глуми. На аудиције се јављала телефонирајући из говорница све док није добила неке мање улоге.  

4) ЏИМ КЕРИ

Џим Кери је живио у комбију са својом породицом.

- Мој отац је био музичар који је радио ‚‚прави посао'' како би издржавао своју породицу. Након што је добио отказ, све се распало. Из ниже средње класе склизнули смо у нижу класу. Са 15 година престао сам да идем у школу како бих почео да радим како бих помогао својој породици - казао је Кери.

5) ЏЕНИФЕР ЛОПЕЗ

Џенифер Лопез је била бескућник са својих 18 година, јер се њени родитељи нису сложили са тим да се она окуша у Холивуду.  

- Мајка и ја смо се посвађале. Нисам жељела да идем на колеџ, него да играм. Спавала сам на софи у студију за плес. Била сам без куће, али сам јој рекла да то морам да урадим. Неколико мјесеци касније добила сам посао играчице у Европи - испричала је Лопезова.  

6) ШАНАЈА ТВЕЈН

Шанајини родитељи имали су бурну везу која се само погоршала када су осиромашили. Њена мајка је 1979. године узела својих четворо дјеце и одвезла се са њима у Торонто, у склониште за бескућнике. Шанаја је тада имала 14 година.  

7) СИЛВЕСТЕР СТАЛОНЕ

Сталоне је три недјеље спавао на аустобуској станици у Њујорку након што је избачен из свог стана.  

Пошто је био очајан, глумио је у филму за одрасле за који је добио 200 долара и то му је помогло да поново стане на ноге.  

8) КАРМЕН ЕЛЕКТРА

Када је имала двадестак година, Кармен је опљачкао дечко са којим је била у вези и оставио је без ичега.  

- Сјела сам на клупу у парку и плакала зато што сам допустила да будем насамарена - признала је Електра.


Извор: хот.хр

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана