Звијезде инспиришу младе спортисте

Глас Српске
Звијезде инспиришу младе спортисте

Свјетски лидер "Gillette", Procter&Gambleov бранд објавио је тим од 24 спортиста свјетске класе из 18 земаља који ће представљати свјетског лидера у мушкој њези на Олимпијским играма у Лондону 2012. године.

Међу тим спортистима су тенисер Роџер Федерер, пливач Рајан Лохте, Лин Дан (бадминтон), кошаркаш Емануел Ђинобили, те бициклиста Сир Крис Хој. Сваки од ових спортиста ће учествовати у активностима које ће помоћи да будуће генерације помогну и инспиришу да би остварили велике резултате кроз одличан почетак у спорту, али и животу. 

Истраживања показују да рана инспирација, те помоћ тренера, локалних клубова и различитих центара у заједници може помоћи у успјеху дјетета касније током живота. "Gillette" и ови спортисти ће препознати организацију која је њима дала прилику за добар почетак, те дати свој допринос кроз различите активности, од тренирања до радионица у локалним организацијама, а послије Олимпијских игара и помоћи да будуће генерације олимпијаца добију сличну прилику.
- На властитом искуству сам се увјерио на који начин програм о раном укључивању позитивно утиче на живот младог спортисте. Спортисти који раде са "Gilletteом" имају сјајну прилику да инспиришу младе спортисте на велике ствари - рекао је Роџер Федерер.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана